2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برا دو پیمانه برنج نصف لیوان ماست و ی تخم مرغ با هم میزنم برنج زنده تر ابکش میکنم با ماست و تخم مرغ مخلوط میکنم نمک و فلفل و زعفرون و ی قاشق گلاب میزنم

نصف ی سینه مرغ خوب نمک میزنم بعد خوب خوب سرخ میکنم بعدش تیکه تیکه میکنمش

زرشک و کشمشم تفت میدم

یک سوم برنج زعفرونی رو میریزم کف قابلمه ک روغن ریخته بودم با پشت قاشق فشار میدم بعد تیکه‌های مرغ و زرشک و کشمش میریزم بعدشم بقیه برنج

چندتا چوب دارچینم اخر سر میذارم روی برنج میذارم بپزه

بعضیا مرغ ابپز میکنن بعد ریش ریش میکنن و تفت میدن ک من اونجوری دوست ندارم بنظرم بوی بدی میگیره

گاهی بادمجون سرخ شده هم میریزم طعمش خوب میشه

موقعی ک مواد میریزی باید یخورده از کناره قابلمه فاصله بدی ک بقیه برنج ریختی لایه بالایی و پایینی بهم بچسبن

بعضی وقتا هم با گوشت چرخ شده درست میکنم😋😋

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

حتما لازمه داخل فر بزاریم؟

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

اول مرغو با پیاز وادویه ونمک بپز

برنجو آبکش کن یکم زودتر

مرغو به سایزدلخواه تکه کن

برنج،زعفران،ماست(برای هرنفر یک قاشق)زرده ی تخم مرغ(براهر دونفر یه زرده)و روغن بریز داخل کاسه اروم هم بزن

کف قابلمه رو چرب کن حدود یه بند انگشت از مواد بریز کف ظرف باپشت قاشق صاف کن فشار بده

بعد مرغو داخل موادت بریز هم بزن بریز توقابلمه بازم صافش کن با پشت قاشق فشار بده

درشو بذار زیرشو زیاد کن دودقه

بعد دم بذار 

بعد چک کن اگه دورش طلایی بود یعنی زیرش خوش رنگ شده 

برگردون روشم کره بمال و زرشک وخلال پسته تفت خورده بریز

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔