2777
2789
عنوان

لعنت به من

100 بازدید | 7 پست

هزار دفعه به خودم گفتم سرکار یا کلا پیش هرکی میشینم دهنمو ببندم چرا باز مسائلمو میگم مثلا به همکارم چه ربطی داره روز مادر واسه مامانم چی خریدم و چند یکدفعه مثله احمقا گفتم اصلا حرفی راجع بهش نبود یا مثلا به همکارم چه ربطی داره مادرشوهرم زمین خریده ائنم چند بعد قراره چیکار کنه خدایا قلبم درد گرفت از این رفتارم

😂

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من باید چیکار کنم مثلا دلم نمیخواد چیزی راجع به زندگیم بگم بعدش بی اختیار میگم خونمون پیش پدر مادرم یک وقت هایی یک چیزهایی هم خونه مادرشوهرم میگم احه چرا 

وااا مگه چیه ادم حرف میزنه دیگه ...مث خانواده شوهر من نباش ..انقدر تودارن ..یکی ازشون بپرسه دومادتون ...

نه اونجوریم خوب نیست اما واقعا دلیلی نداره گفتن یک سری مسائل