2777
2789

من بی بی گذاشتم یه هاله بشدت کمرنگ داشت که فکر کردم توهمه بعد که خشک شد دیدم کاملا واضح شده؟ نظرتون چیه مثبت بوده؟

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داستانم کمی عجیبه حالا که هستید بذارید تعریف مکنم ببینید چه خبره خودم خل شدم دیگه

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

ماجرا از ماه پیش شروع شد که من یه اشتباه داشتم فکر کردم تازه پاک شدم ولی دو هفته بود که پاک بودم و بدون جلوگیری بود (عذر می خوام)

بعد از یک هفته حالت تهوع و سرگیجه و خواب آلودگی و گرگرفتگی داشتم اینم بگم من تنبلی و کیست تخمدان هم دارم که پری هام کمی نامنظمه بین 31 تا 35 روزه است روز 28 سیکلم بی بی زدم منفی بود البته صبح زود زدم بعد یه چند دقیقه ای منتظر شدم دیدم خبری نیست گذاشتمش همونجا رفتم لالا بعد که بیدار شدم دیدم هاله انداخته(در صورتی که قبلا که دیر می شد پری مزیدم اصلا بعد از دوروز هم هیچ هاله ای در کار نبود)

کسی نیست بگم باقیشوووووو

اره منم اول همینجوری بوددوروزبعدبازامتحان کن پررنگترمیشه به سلامتی

روز چند سیکلت بیبی گذاشتی؟

بسلامتی امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و نی نی خانم خوشگل رو بسلامت بغل بگیری  

مال من صورتی خیلی کمرنگ بود از دادم ۴۲ بود و مثبت بود

روز چندم؟

بسلامتی  

روز چند سیکلت بیبی گذاشتی؟ بسلامتی امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و نی نی خانم خوشگل رو بسلامت بغ ...

فکرکنم پنج روزقبل موعدم گذاشتم سلامت باشی گلم مرسی ایشالانوبت خودت.ولی زایمان راحت دعاخوبی بودچون واقعامیترسم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
یه هفته بعد از تاخیر.قربونت هشت سالشه

ای جانم خدا برات حفظش کنه