2777
2789
عزیزم مادر خودتون مادرشوهر نیستند؟ خودتون مادر شوهر نخواهید شد؟؟ مادر شوهر خوب به اندازه ی عروس خو ...

عزیزم وقتی خودمون هم مادرشوهر بشیم با عروس بد میشیم..کلا رابطه بین مادر و شوهر و عروس اکثر مواقع دشمنیه و حسادته..

نزدیک‌عروسیم‌داشتیم‌خونه میخریدیم اون‌میخاست ۲۰‌ملیون‌کمک شوهرم‌کنه ...بعد همش میگفت من‌و دخترم ۱۸سالشه با شما میخایم زندگی کنیم پسرم‌تک پسره ...من‌ب روش گفتم من همچین کاری نمیکنم کمک نمیخایم .اومد خونه مامانم دعوا انداخت دخترت قبول نمیکنه من و دخترم باهاش زندگی کنیم .ننه منم جوابشو داده بود  گفتم طلاق مگ عهد قاجاره عروس مادرشوهر تو یه خونه ۶۰‌متری باشن .خودشو خراب کرد 

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادر خودتون مادرشوهر نیستند؟ خودتون مادر شوهر نخواهید شد؟؟ مادر شوهر خوب به اندازه ی عروس خو ...

نه هنوز نشده  برا ماکه خوب نیس هر چی درو بر دیدم هیچ کس از مادرشوهرش راضی نیس 

نزدیک‌عروسیم‌داشتیم‌خونه میخریدیم اون‌میخاست ۲۰‌ملیون‌کمک شوهرم‌کنه ...بعد همش میگفت من‌و دخترم ۱۸سا ...

منم اگه رو میدادم میخواس بیاد با ما زندگی کنه خودش تنهاس اگه نمیتونی تنها زندگی کنی برا پسرت زن نگیر نگهدار برا خودت

عزیزم وقتی خودمون هم مادرشوهر بشیم با عروس بد میشیم..کلا رابطه بین مادر و شوهر و عروس اکثر مواقع دشم ...

عزیزدلم من و مادر همسرم رابطه ی خیلی خوبی داریم.. ایشون هم با مادر شوهرشون رابطه اشون بسیار خوب بوده..این نگاه ماست که روابط رو خراب می‌کنه..

اینکه تحت عنوانی مثل عروس یا مادر شوهر قرار باشه خباثت نشون بدیم اون عنوان مقصر نیست 😉نمیشه که من مادر زن خوبی باشم ،خواهر خوبی باشم،مادر خوبی باشم اون وقت مادر شوهر بد ذاتی باشم!! من یا انسانی رفتار میکنم یا غیر انسانی .. عنوانها تعریف نمی‌کنند ما چگونه رفتار کنیم..

منم اگه رو میدادم میخواس بیاد با ما زندگی کنه خودش تنهاس اگه نمیتونی تنها زندگی کنی برا پسرت زن نگیر ...

اره والا منم ۴ماه تمام قهر کردم با مامانش ...شوهرم‌میامد خونمون قرار شد خودمون عروسی بگیریم  مادرشوهرم‌دیه بعد اون‌جریان ادم‌حساب نمیکنم مثل قبل ماهی یبار شاید نبینمش  سرسنگینم هم خودش هم با سند ماشین شوهرم قایم کرده بود گفته بود زنت برداشته!!!!  اخرم سند شوهرم بعد عروسیم پیش من از کمک مادرشوهرم پیدا کرد  منم نیش خند زدم .

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
نزدیک‌عروسیم‌داشتیم‌خونه میخریدیم اون‌میخاست ۲۰‌ملیون‌کمک شوهرم‌کنه ...بعد همش میگفت من‌و دخترم ۱۸سا ...

یه جوری رفتار میکنه شخصیت خودشو میاره پایین یه حرفایی میزنه باعث میشه شوهرم عصبی شه پیش من بهش فحش بده برا خودش ارزش قایل نیس

یه جوری رفتار میکنه شخصیت خودشو میاره پایین یه حرفایی میزنه باعث میشه شوهرم عصبی شه پیش من بهش فحش ب ...

عقده ای دیه  .اصلا کاری نداشته باش من همیشه  شوهرم عصبی میکرد سر مادرش داد میزد میگفتم حد خودتو بدون سر مامان داد نزن .بعد اون‌جریان دعواشون‌بشه پیش من‌میخندم فقط🙂

نه هنوز نشده  برا ماکه خوب نیس هر چی درو بر دیدم هیچ کس از مادرشوهرش راضی نیس

از همون مادر شوهر های اطرافتون هم بپرسید از عروس هاشون راضی نیستند.. در واقع هر دو طرف در نقش هاشون فرو میرن