2777
2789

باسلام. دکترم باتوجه به زمان آخرین هفته هشتم بهم نوبت سونو داد. سونوگرافیست گفت که هفته شش و دو روز هستم قلب رو ندید و گفت  iufd. آیا این یعنی دیگه قلب تشکیل نمیشه؟ ممکنه قلبش تشکیل بشه دو هفته دیگه با وجودی که زده iufd.  اصلا  ممکنه  هفته شش  بشه  نتیجه گرفت؟ حتما جنین از بین رفته؟ چون تو نی نی سایت  دیدم یه کارشناس  زده بود که iufd  واسه هفته های بالا هست.

اینی کی میگی یعنی چی؟تشکیل قلب تاهفته نه وقت داره 

Iufd  یعنی  مرگ جنین.  نمیدونم  چرا اینو توهفته شش زده.  من هیچ علایمی هیج  ندارم.  نه کمر درد نه لک بینی.  کلا هم  ویاری نبودم.  سر بارداری قبلیمم ویار نداشتم  که بگم  الام علایم  ویارم  از بین  رفته. دکترم واسه  هفته۷  هم  سونوی   واژینال  نوشته. ولی من میخوام  محض  اطمینان  پایان ۸هفته برم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Iufd  یعنی  مرگ جنین.  نمیدونم  چرا اینو توهفته شش زده.  من هیچ علایمی هیج ...

زوده واسه قلب بروجایه دیگه سونو 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

سلام میشه اکه پیاممو دیدی توروخدا جواب بدی شما چیشد بارداریت بچه قلبش تشکیل شد?

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
اون بارداریم پوچ شد.  ۳ ماه بعد مجدد باردار شدم.  الان  پسرم ۲ سالشه.

منم اونموقع تو شرایط شما بودم بچم سقط شد تو۶هفته الان دوباره باردارم و۳ماهه ام برام دعا کن

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣