2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج و پونه بخور

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
چیزای مسهل بخور.مثل روغن زیتون.الو خشک.زردالو خشک.سبزیجات تازه.ورزش کن.

امروز کلی زرد الو خشک خوردم متاسفانه میلم نمیکشه به نوشیدنیا و چیزهای اب دار 😒طبع مضخرفی دارم آبم ک اصلا ننیخورم یادم نمیاد آخرین بار کی آب خوردم

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
برنج و پونه بخور

اینهم خاطره یکی از نی نی سایتی ها

اینوبگم تاصبح بخندین اقا مادرشوهرم بعدازدواج اومد تهران خونمون یبوست گرفت من احمقم سرچ کردم برای یبوست پودثناخوبه بعدرفتم پرپلاستیکی خریدم خواهرزاده شوهرمم طبقه بالامابود گفت این چیه داری میریزی تودوغ گفتم واسه یوبوست خوب۶ گفت دستت دردنکنه به منم بده من خرنمیدونستم یه قاشق بایدبریزم نصف پلاستیکوشب ریختم توپارچ دوغ همشوخوردن فقط یادمه تا سه روز دیوارهای توالتمون روتمیزمیکردم 

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
اینهم خاطره یکی از نی نی سایتی ها اینوبگم تاصبح بخندین اقا مادرشوهرم بعدازدواج اومد تهران خونمو ...

اره اینو یادمه😂😂😂😂

حالا پود ثنا از کجا گیر بیارم

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز