2777
2789
عنوان

سرگرمی/

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 1070 پست
شفا به حق علی😅

براي تو ك كم بود 

نگار فك كنم 1000 تا داشته باشه  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چرا اینکار میکنی؟ گناه دارن فک کنم 48 تا بود 

شاعر میگه زدی ضربتی ضربتی نوش کن 😆😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

براي تو ك كم بود  نگار فك كنم 1000 تا داشته باشه    

فک کنی 1000 تا..حاملم کردی شل مغز..1450 تا بود....خاااعک....دارم برات...فقط وایسا ببین/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شاعر میگه زدی ضربتی ضربتی نوش کن 😆😆😆😆

توم بعدا با خیال رااحت نوش کن عسل ددی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شاعر غلط کرد 😅الان نگار بیاد قششششنگ از خجالت درمیاد 

نگار غلط كرده نه شاعر

فک کنی 1000 تا..حاملم کردی شل مغز..1450 تا بود....خاااعک....دارم برات...فقط وایسا ببین/

وايييييييييي عمرا هیچ وقت بتونی به این عدد حتی نزدیک هم بشی  

وايييييييييي عمرا هیچ وقت بتونی به این عدد حتی نزدیک هم بشی    

/

مرض مرض شیرمو حلالت نمی کنم 😑 ۱۴۰ تا اعلانننن همه تگ

1450  

1450    

😐😐😐 تو مایه افتخار منی 😐😐😐

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😐😐😐 تو مایه افتخار منی 😐😐😐

میدونم  

@narngk     @______negar______     @khodaya_mer ...

قشنگ ریدی تو اعلاناتم🙃

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
قشنگ ریدی تو اعلاناتم🙃

فدات بشم 😎😃 این تازه کم بود برای نگار ۱۴۵۰ تا گذاشتم 

میخوای یه بار برای تو هم بزارم😀🤓

فدات بشم 😎😃 این تازه کم بود برای نگار ۱۴۵۰ تا گذاشتم  میخوای یه بار برای تو هم بزارم😀🤓

مرگ فرحناز اگه اینکارو بکنی😭😭😭

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂