2777
2789

سانسوریا پا کوتاه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سانسوریا

زامیفولیا

دراسینا

لیندا

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

همه گل های اپارتمانی نور خورشید خیلی کم هم بهشون بتابه زنده میمونن ولی خوب رشد نمیکنن

خاک مناسب هرگیاه رو باید بشناسی خاک خیلی مهمه. که هم زهکشی خوب داشته باشه هم مقوی باشه

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
کاکتوس یه مدل دارم تو بالکنه خیلی مقاومه ولی بیارم خونه خراب میشه 

من تو خونه ی قبلیم بیشتر از ده نوع گل و گیاه داشتم ، چندین مدل هم کاکتوس داشتم که تو خونه نگهداریشون میکردم ، عاشق اگلونمام بودم و پتوسم 

ولی با اسباب کشی به خونه ی جدید گلهام رو دادم به مامانم چون اینجا با اینکه محیط بزرگتره ولی باید گلها رو میذاشتم روی زمین که بچه ی کوچیکم امونشون نمیداد ، الان فقط بامبو دارم و یکی دوشاخه پتوس

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
همه گل های اپارتمانی نور خورشید خیلی کم هم بهشون بتابه زنده میمونن ولی خوب رشد نمیکنن خاک مناسب هرگ ...

خونمون نورگیر اتاقا خوبه خونمونم کمتره ولی باز خوبه من نمیخوام تو اتاق بزارم ‌

سانسوریا رو دوست دارم بقیه رو باید بزنم تو نت ببینم چی چه شکلیه🤣🤣🤣🤣

لیندا خیلی خوشگله 

کلا چیزایی ک بهت گفتم خیلی نازن

کامپکت هم قشنگه

کورتون هم خیلی زیباس

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤