2777
2789
عنوان

ناراحتی روحی

256 بازدید | 17 پست

دوستان علت اینکه یک نفر اصلا توان جمع کردن و مرتب کردن منزل رو نداره چی میتونه باشه ؟؟

ینی کسی که ادم تنبلی نیست ولی خب مرتب کردن منزل و به طور کلی انجام کارهای خونه و حتی نظافت شخصی هم براش بسیار سخته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه مدت افسرده بودم حتی حوصله نداشتم حموم برم، مامانم به زور مینداختم تو حموم. بعد از ازدواج باز یه دوره افسرده شدم یجوری خونه ام نامرتب بود و آشپزخونه به هم ریخته. اصلا انرژی نداشتم یه لیوان بشورم توش آب بخورم. بیچاره شوهرم خیلی تحمل کرد تا اینکه دارودرمانی کردم ، قرص ضدافسردگی دکتر بهم داد یکم انرژی گرفتم پاشدم

من یه مدت افسرده بودم حتی حوصله نداشتم حموم برم، مامانم به زور مینداختم تو حموم. بعد از ازدواج باز ی ...

ببخشید شما به علت خاصی افسرده شده بودین یا دلیل خاصی نداشت ‌؟

من با دارو بهتر بودم الان که دارو قطع کردم باز خونم به هم ریختس و به خودم نمیرسم. یعنی انرژی ندارم

ممنونم گلم

ایشالا که شما هم حالتون بهتر بشه و همیشه شاد باشین❤

منم دقیقا همینم صب که بیدارمیشم انگار ازجنگ اومدم یه جوری خسته م شدییید

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

این چیزها میتونهمنشا جنسی داشته باشه و همچنین به رحم و عادت ماهیانه هم احتمالا بستگی داره 

...اینها باعث افسردگی ... کسالت و تنبلی میشن به دکتر زنان مراجعه کن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.