2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

127 بازدید | 14 پست

معذرت میخام خون روشن در مدفوع البته کم نشانه چیه 

ممکنه از بواسیر یا هموروئید باشه اخه یه گوشتی مانند از مقعد زده بیرون چیکار کنم

کسی راه حلی داره برا درمان یا بهتر شدن بگه ممنون 

الهی برات بمیرم فقط 😞

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

اصلا اصلا نذار مدفوعت سفت شه بدتر میشی اونوقت چندین ماه درگیر میشی 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم گاهی قرص روغن کرچک بخور . و پماد درموپان روزی دوبار بزن .موقع دستشویی ژل زایلوژل بزن .و صبح ها سعی کن نون وکره وعسل (انگبین) که همه ی سوپرمارکتها دارن بخوری .من اینطوری بودم خوب خوب شدم

بعضی وقتا ارع  نکنه سرطان باشه  اخه تو گوگل خون در مدفوع زده سرطان دارم میمیرم از استرس و ...

سرطان چیه من اینجوری شدم ببین یبوست گرفتم ازبسس فشار میاوردم یهو یه خون ریزی شدید گرفتم ازمهر تاالا درگیرم الان خیلی بهترم اینقد درد داشتم اینقد درد داشتم که باورت نمیشه رفتم رو پل خودمو پرت کنم پایین اما نتونستم رفتم نشستم یه پارک مخوص بانوان هیچکس نبود ۲ساعت گریه کردم برگشتم دوباره خونه خیلی مراعات کردم خیلی تا یبوس نشم الان خیلی بهترم خیلی فقط مراعات کن ۲هفته فعلا برو یه رکتول بگیر شبا وقت خواب استفاده کن نذار اصلا یبوس بشی 

بواسیر داشتی با درمان خونگی خوب شدی کامل؟

من داشتم خدا فقط میدونه من چی کشیدم خودمو باختم اینقد لاغر شدم اینقد عذاب کشیدم که نگو 

بواسیر داشتی با درمان خونگی خوب شدی کامل؟

صبح به صبح میرفتم دستشویی نمیدونی از دردش که خبر داشتم یه استرس میگرفتم که نگو پاهام یخ میکرد 

سرطان چیه من اینجوری شدم ببین یبوست گرفتم ازبسس فشار میاوردم یهو یه خون ریزی شدید گرفتم ازمهر تاالا ...

مرسی عزیزم بعضیا اینقد بد حرف میزنن تو دل ادمو خالی میکنن مرسی که جواب دادی حتما رعایت میکنم 

صبح به صبح میرفتم دستشویی نمیدونی از دردش که خبر داشتم یه استرس میگرفتم که نگو پاهام یخ میکرد 

من اصلا درد ندارم فقط بعضی وقتا میسوزه و خیلی کم خون اونم روشن و تازه فک کنم همون بواسیر داشته باشم باید رعایت کنم تا یبوست نشم تا بهتر شه انشاا... 

مرسی عزیزم بعضیا اینقد بد حرف میزنن تو دل ادمو خالی میکنن مرسی که جواب دادی حتما رعایت میکنم&nb ...

همین جا ازبس تاپیکهای مزخرف خوندم خاستم خودمو بکشم مثلا گفتن خوب شدنی نیست تااخرعمرت خوب نمیشی بخدا مردم ازاسترس اصلا نگران نباش فقط اصلا چند وقت گوشت و برنج و ماکارونی نخور که سفت بشه زخمت بدتر بشه سوپ بپذ روغن زیتون بریز بذار رودهات خشک نشن  آب گوشت بخور داخلش قشنگ روغن زیتون بریز صبح ناشتا آب ولرم بخور صبحانه اتو کامل بجو کلا غذاتو آروم بخور دستشویی رفتنتو اصلا عقب ننداز هروقت احساس کردی دستشویی داری برو آب خیلی بخور بذار روده هات نرم بشن من مجبوری چند وقت لب به برنج و گوشت نزدم آب گوشت خوردم سوپ و اسفناج پختم روغن زیتون ریختم داخل خوردم خیلی بهتر شدم خیلی پماد رکتول هرشب استفاده کن خیلی خیلی خیلی خوبه زخمتو خوب میکنه 

من اصلا درد ندارم فقط بعضی وقتا میسوزه و خیلی کم خون اونم روشن و تازه فک کنم همون بواسیر داشته باشم ...

اره گلم خیلی مراعات کن دردش خیلی عذاب اوره خیلی چون برای تو کمه نگران نباش برای من خیلی خیلی خیلی خیلی شدید بود خونریزیم اما من خوب شدم توکه زود زود خوب میشی 🍃🍃

همین جا ازبس تاپیکهای مزخرف خوندم خاستم خودمو بکشم مثلا گفتن خوب شدنی نیست تااخرعمرت خوب نمیشی بخدا ...

ممنونم عزیز دلم خیلی خوب بود توصیه هات 

دقیقاا همبرگر خورده بودم با پیتزا که یبوست شدم باید بیشتر فیبر و مایعات بخورم و اینکه گفتی دستشویی رفتنو عقب نندازم چون سفت میشه بدتر 

مرسی گلم 🙏🏻❤️