2777
2789
عنوان

همیجوری ::::::

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 28 پست
قربونت بشم  نمیدونی که خط به خط کامنت ها و حتی اسم کاربریت برام آرامش محضه قسم میخورم  ق ...

هر دفعه میرم همش هول و ولا دارم بیام یعنی تایپک هستش نمیدونم چی بگم دنیا یه جور دیگه شده ادماش یه جورتر دیگه 😔

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام..ممنون خانمی... خوبیم ب خوبی دوستان خوب..... تشکر 🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

بزرگوارید سلامت باشید حال دلتون خوب همیشه 🍁🍁🌹🙏

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هر دفعه میرم همش هول و ولا دارم بیام یعنی تایپک هستش نمیدونم چی بگم دنیا یه جور دیگه شده ادماش یه جو ...

واقعا 

سرد شدن آدما سرد و یخ 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام... دوستان واقعی  هیچوقت عوض نمیشن.... متاسفانه الان بیشتر رفاقتها منفعت طلبانه شدند.... یع ...

خوشبحال دوستانتون کاش اونا هم قدرتون رو بدونن

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
هر دفعه میرم همش هول و ولا دارم بیام یعنی تایپک هستش نمیدونم چی بگم دنیا یه جور دیگه شده ادماش یه جو ...

من که کلی خورد تو ذوقم 

حال دلم دیگه با تاپیک شعرم خوب نمیشه😔😔

نمیدونم چرا این شکلی شده

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

دوست مانند طلایی است که تو باید آن را همچون گنجینه ای نگه داری

و تا ابد و برای همیشه مراقبش باشی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
دوست مانند طلایی است که تو باید آن را همچون گنجینه ای نگه داری و تا ابد و برای همیشه مراقبش با ...

🌹🌹🌹🌹🌹👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹🌹💙❤🌹🌹👏👏

https://daigo.ir/secret/8739630985

من که کلی خورد تو ذوقم  حال دلم دیگه با تاپیک شعرم خوب نمیشه😔😔 نمیدونم چرا این شکلی شده

سلام مهربونم دنیاست دیگه چکار میشه من چندین ساله که فهمیدم برای داشتن آرامش باید گذشت کرد و رد شد بیخیال جانا 🌹🌹❤❤❤

در حضور خارها هم می شود یک یاس بود
در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود

می شود حتی برای دیدن پروانه ها
شیشه های مات یک متروکه را الماس بود

کاش می شد، حرفی از کاش می شد هم نبود
هرچه بود احساس بود وعشق بود و یاس بود…🤩❤🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤