2777
2789

میخواستم ببینم فرقشون چیه؟ من بلوتوثی دارم میتونم بهش بگم ایرپاد؟ اخه کلاس داره😂

مارک شیائومیه. کسی داره؟ زیاد شارژ مصرف میکنع؟

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

من ایر پاد دارم 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سایت یبار میزنی تو شارژ

والا ماهی یبار ازش استفاده نمیکنم 😂😂

خر شدم عید ۴ تومن خریدم شاید ۴ بار استفاده کردم 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
والا ماهی یبار ازش استفاده نمیکنم 😂😂 خر شدم عید ۴ تومن خریدم شاید ۴ بار استفاده کردم 

وای من چندروزه هندزفری ندارم دارم تلف میشم😂 چرا مگه مشکلی داره؟

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤
وای من چندروزه هندزفری ندارم دارم تلف میشم😂 چرا مگه مشکلی داره؟

مشکلی نداره من با معمولی و سیم دارش حال میکنم 😂😂کلا عجیب تمام کارام