2777
2789
عنوان

دوست حسوووود😐

215 بازدید | 27 پست

من نامزد کردم هنوز عقد نکردم بعد یکی از دوستام هی میاد میگه :

الان حتما دنبال جهازی همش 😂اتو چنده عروس😂زودپز چنده😂 

من عجله دارم تو رو شوهر بدم😂

همش اینجوری حرف میزنه انگار با عقده 😐انگار من بابا ندارم ک این عجله داره منم بهش گفتم من ک رفتنی شدم تو واس خودت عجله کن😐چی بگم دیگه ک دست از این کارش برداره خستم کرد

حتی موقعی ک من رفتم دانشگاه خودش نرفته بود بهم گف ب بابام گفتم حتتتی فاطمه رفته دانشگاه بعد من هنوز نرفتم 😐خیلی بهم برخورد انگار اون از من خیلی بالاتره😐

😂بش بگو ابو بریز اونجا ک سوخته

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واآاا خب شوخیای دوستانه است دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

رفتار اون نباید تو رو ناراحت کنه. همین که یکی تو به تو حسادت میکنه، یعنی تو رو از خودش بالاتر میبینه. حالا شاید بخواد با تحقیر کردن و کوچک کردنت تو رو بکشه پایین. مهم اینه که با تحقیر کردن، تو کوچیک نمیشی. 

بنظرم بیشتر ذوق داره و نمیدونه چه بگه  از حسادت نیس

منم اول همینو فک میکردم ولی هر دفعه پیام میده میگه شوهر کردی رفتی یاد من نیسی حالا هر دفعه من دارم باهاش حرف میزنم ول میکنه میره جوابمو نمیده دیگه بعد هی میگه وااا واس عقد این کارو میخواین انجام بدین ما اصن اینطوری نیستیم