2777
2789

سلام دوستان من چند ماه پیش به خاطر درد سینه خام رفتم دکتر که فرستاد سونو و هر دو سینه هام فیبرو کیست دارن دکتر ویتامین ای و ی کپسول داد که اسم ش یادم نیست دارو هارو استفاده کردم و کامل دردم قطع شد الان چند روزه بازم درد دارم کسی مثل من بوده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 

تحت نظر پزشک هر شش ماه یکبار باید چک اپ بشم مصرف ویتامین ای  کپسول گل مغربی 

کاهش استفاده از مواد حاوی کافئین رو محدود کنم شیا خصوصا لباس زیر نداشته باشم در طول روز هم سفت نباشه لباسم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من  تحت نظر پزشک هر شش ماه یکبار باید چک اپ بشم مصرف ویتامین ای  کپسول گل مغربی  کا ...

من نزدیک یک ماه روزی دو فنجون قهوه خوردم و بعدش دردم شدید تر شد نمیدونستم خوب نیست گل مغربی چیه منم بخرم 

سلام دوستان من چند ماه پیش به خاطر درد سینه خام رفتم دکتر که فرستاد سونو و هر دو سینه هام فیبرو کیست ...

احتمالا کپسول روغن گل مغربی بوده،همیشه درد داشتی یا؟قبل از پریود،کیستا رو با دست حس میکردی؟

عزیزم من داخل یه پیج اینستا خوندم ک ماساژ کف پاها شبها باروغن بادام تلخ عالیه برای این مشکل.وخوردن کلم بروکلی

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
احتمالا کپسول روغن گل مغربی بوده،همیشه درد داشتی یا؟قبل از پریود،کیستا رو با دست حس میکردی؟

من اصلا درد نداشتم یک دفعه سینه هام درد گرفت و مقداری ترشح زرد داشت که سریع رفتم دکتر و با همون داروها خوب شدم و لی بعد دو ماه دوباره درد دارن نه اون کپسول ی انتی بیوتیک بود که اسمش یادم نیست