2821
2789
عنوان

برادر دارا

999 بازدید | 73 پست

دخترا یا خانومایی که برادر بزرگتر دارن

من که داداش ندارم ولی ای کاش داشتم  

رابطتون چجوریه باهم؟

میزننتون؟(نگین بزنن میزنیم)

چقدر روتون حساسن و غیرتی؟

چه خط قرمزایی دارن که اگه رد کنین تنبیهتون میکنن؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

وای منم کاش برادر داشتم کمبود محبت نداشتم که دنبال شوهر و مردهای دیگه باشم 

اینایی که تو شرایطم نیستن سکوت کنن بهتره 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

داداش دوقلو دارم قبوله؟؟

قیبوله

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

تنبیه وکتک نداشتیم هیچ وقت....

با داداشام خیلی رابطه ام خوبه خصوصا داداش بزرگم..رفیق وپایه ودوست بودیم وهستیم واسه هم

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
وای منم کاش برادر داشتم کمبود محبت نداشتم که دنبال شوهر و مردهای دیگه باشم  اینایی که تو شرایط ...

میشه سکوت نکنم؟ محبت برادر جای محبت شوهر نیست

بیشتر برادر ها هم مثل تو فیلم ها مهربون و حامی نیستن

برادربزرگم فوت شده،الهی بمیرم براش جون بودخیلی غیرتی بودهروقت بیرون میرفتم همش زنگ میزدکجایی منم شوخی میکردم سرقرارم میگفت مگه دستم بهت نرسه اشکم دراومدای خدا چقددلم براش تنگ شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میشه سکوت نکنم؟ محبت برادر جای محبت شوهر نیست

سکوت بکنی بهتر از اینکه راجب بهم قضاوت کنی

تو هنوز نمیدونی ما مادر و دختر بدون مرد سخت میکشیم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
برادربزرگم فوت شده،الهی بمیرم براش جون بودخیلی غیرتی بودهروقت بیرون میرفتم همش زنگ میزدکجایی منم شوخ ...

خدا بیامرزتش

سکوت بکنی بهتر از اینکه راجب بهم قضاوت کنی تو هنوز نمیدونی ما مادر و دختر بدون مرد سخت میکشیم 

قضاوت نکردم عزیزم 

فقط گفتم بدونی قضیه اون قدرها رویایی نیست که کمتر غصه بخوری

خدا شما و مادرتون رو برای هم نگه داره🙏🏻

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792