2777
2789

تلگرام وات اسکایپ

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی سایت😁

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

تلگرام و دیگر هیچ..

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   

تله

واتس

اینستا

توییتر

سیگنال

اسکایپ

ویز

گوگل مپ

گوگل ترنسلیت

گوگل میت

یوتوب

کروم

گوگل درایو

مدسکیپ

ای سی جی

لکچریو

همراه بانک تجارت

اینشات

پیکسارت

ای بوک

ادوبی کانکت

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
تویترچه کاربردی دار؟ من تلگرام دارم .پنترست دارم.اینستاهم گاهی هست گاهی حذف میکنم.فسبوک ومسنجرهم ما ...

راجب مسائل روز مینویسن .. بعضیام دلنوشته شعر هرچی بعد لایک میکنن و کامنت و ریپلای اینا داره و فالو کردن و اینا داره