2777
2789
عنوان

همسایه مزاحم

262 بازدید | 16 پست

مستاجر طبقه پایین وقت و بی وقت اهنگ بلند میکنه ب حدی ک انگار عروسی دارن🤨🤨یا دعوا میکنن نصف شب و روان ادمو بهم میریزن

خونه مال پدرشو

هرمه......میگید چیکار کنم...

ب مدیرساختمون بگید تذکر بدن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خدا به دادت برسه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به پدرشوهرت بگو بهشون تذکر بده

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

فرهنگ آپارتمان نشینی رو هرکسی نداره

همسایه کناری ما 4روز هفته مهمون داشت تا 1شب

شدید دعوامون شد تا یکم مراعات میکنه دیگه تا 11 مهمونای بیشعور تر از خودش میرن

صلوات

زنگ‌بزنین پلیس‌بگین مزاحمت دارن صدای مهمانی و اهنگ‌زیاد میاد لطفا بیاین .خودشون میان زنگ درو میزنن تذکر‌ میدن.اصلا هم نرو جلو درشون بزار نفهمن کی‌بوده زنگ زده

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
فرهنگ آپارتمان نشینی رو هرکسی نداره همسایه کناری ما 4روز هفته مهمون داشت تا 1شب شدید دعوامون شد تا ...

ای کاش درگیر نمیشدی.اینطور مواقع فقط زنگ‌بزنین پلیس

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
فرهنگ آپارتمان نشینی رو هرکسی نداره همسایه کناری ما 4روز هفته مهمون داشت تا 1شب شدید دعوامون شد تا ...

طبقه اول جاریمه....نمدونم اونا چیزی میگن ب پدرشوهرم یا ن....خدایی اون شب انقد بلند بلند زنش گریه میکرد ک صداش از خواب بیدارم کرد...🤕🤕🤕🤕روز بعدم اهنگ بلند کرده بود منم با مبل صدا در اوردم ک بفهمه اذیتم و قط کنه تقریبا جواب داد ولی خب امشب دوباره اهنگ بلند کرده از ۷شب خب اون موقع گفتم سر شبه بیخیال ولی کم کم رو مخمه دیگ

خودتون بهتره مستقیم تذکر ندید. اول به مدیر ساختمون بگید تذکر بده. بعد به صاحب خونه که پدرشوهرتونه و بعد اگر نشد خودتون بگید و باز هم اگر تغییر نکرد پلیس ۱۱۰ آخرین راهه تازه اگر اثر داشته باشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
وای من طبقه دو هستم.طبقه پایین از بهم زدن در ورودی و اتاق شون یه لحظه آرامش نداریم.خدایا چرا ما را ب ...

آی گفتی

گاهی به خدا میگم این تاوان کدوم گناهه

واقعا با سروصدای مهموناش روانی میشم

صلوات
وای من طبقه دو هستم.طبقه پایین از بهم زدن در ورودی و اتاق شون یه لحظه آرامش نداریم.خدایا چرا ما را ب ...

خدایی ما ن بچه ای داریم ن سر و صدا خودم همش سرم تو گوشیه یا با هندزفری اهنگ گوش میدم خیلی هم دیگ زیاد باش صدا گوشی ...تصمیم گرفتم منم اذیتشون کنم🙃🙃