2777
2789
عنوان

خواستگار

628 بازدید | 34 پست

دوستان به نظرتون علت اینکه یه نفر خیلی خواستگار داره و یک نفر هیچی نداره چیه ؟؟؟

اخه من دوستم الان ۲۲ سالشه و تازه لیسانسشو گرفته و همین چند وقت پیش عقد کرده ،  بعد مادرش با مادره من صمیمیه و وقتی با مادره من صحبت میکرد ، به مامانم میگفت هر ماه برای مونا (اسم دوستم) یه خواستگار میومد از سن ۱۷ سالگی تا الان.

ینی خواستگارایی که داشته به صورت رسمی میومدن خونشون ، تازه مثلا چنتاشون هم موقعیت های خوبی داشتن ولی فقط چون قدشون خیلی بلند نبوده دوستم قبول نکرده و وایساده تا با یه ادم قد بلند ازدواج کنه.

اخه دوستم خودش هم قدش خیلی بلنده توی خانما.

بعد مثلا خوده من که ۲۲ سالمه ، تا الان حتی یدونه هم خواستگار نداشتم ینی حتی مثلا تلفنی هم نبوده‌

با اینکه از نظر توی اجتماع بودن و اجتماعی بودن منو دوستم تقریبا یجور هستیم.

به خاطر همین میخواستم نظر شما رو هم بپرسم.

شرایط مالیتون و اجتماعیتون چطور 

شغل پدر

محل زندگی

فامیلتون 

فرق داره اینا همش تاثیر داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مامانش خالی بسته

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
شرایط مالیتون و اجتماعیتون چطور  شغل پدر محل زندگی فامیلتون  فرق داره اینا همش تاثیر د ...

شرایط مالی و اجتماعی ما متوسطه

پدرم هم معلم بازنشستس

محل زندگیمونم معمولیه 

با فامیل ولی ارتباطمون افتضاحه 

چون یه مسایلی پیش اومد که با یکسریشون دعوا کردیم و قطع ارتباط کردیم