2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته اول شوهر مریض و خراب خودشو جمع کنه بهتره ها چون دختره جمع بشه دختر بعدی چی!!!

نظر شما کاملا درسته ولی خیلی ببخشید یه کار بر نی نی سایت میگفت هیچ مردی از ....... مفت بدش نمیاد از نظر منم همینه البته بماند که باز هم ۹۰٪مرد مقصر هست ولی اون زنه هم بی تقصیر نیست گاها یه سیب گندیده یه سبد کامل رو خراب میکنه بعضی از خانم ها انقدر بی عفت و دم دستی هستن که حد نداره از جمله همین هرزه ای که استارتر میگه گاهی یه  مرد سرش به زندگیشه زنه انقدر کرم میریزه که اقاه هم سرو گوشش میجنبه بعدم که از اون زنه جداش میکنی دیگه زیر زبونش مزه میکنه و مرده هم میشه یه هرزه و آشغال به تمام معنا 

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
اینا بکنار رو درای دستشویی عمومی زنا اینقدر شماره نوشتن و نوشتن میدن و.... 

اره منم دیدم حالا من ی جور حال بهم زنش و دیدم رو نوار بهداشتی شماره نوشته بود زده بود ب در دستشویی عمومی 😷😷😷 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
بازم برگشتی! خدا کمکت کنه!

از اول بارداریم با مادرشوهرم زندگی میکردم کتکم زد منم رفتم خونه بابام که خونه رو جدا کنه 7ماهگیم بزور خونه و جدا کرد دوماه باهم بودیم اصلا غرق تو دخترباز مشروب شده‌بود الکی منو میزد تا بچم بمیره میگفت بچه تو براچیمه به خانوادمم نگفتم  تا رفتم زایمان  کردم خواهرم خبر آورد که شوهرم همش میره تو مغازه دوست صمیمیش مزاحمش میشه  منم دیگه گفتم جداشم نزاشتم بچه رو ببینه تا 3ماهگی بچه با وساطت برادرش که بخاطر بچه ی فرصت بده برگشتم  الانم هر چند ماه یبار مچشو میگیرم

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
اره منم دیدم حالا من ی جور حال بهم زنش و دیدم رو نوار بهداشتی شماره نوشته بود زده بود ب در دستشویی ع ...

🤢🤢

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
مرد خوب نمیره دنبال اینکارا.

مرد خب کم هست

با این همه مریضی واقعا مردها یا زن ها که وارد این روابط میشن نمیترسن بلایی سرشون بیاد بعد منتقل کنن ...

والا منکه همش استرس دارم شوهرم ایدزی چیزی نیاره برام

به خدا نود درصدش تقصره مرده من اينو قبول دارم ميدونيد چرا چون مال من خيلي خيانت كرده ولي با اين يكي نخاسه باشه به هر قيمتي زنه اومد در خونمون و هر كاري بگيد به من زنگ زد و اينا به خودش زنگ ميزده التماس ميكرده و نخاسته رابطه اي شكل نگرفته ولي ولي امان از دست اين زناي هرزه ي عوضيييييي به خدا قسم من اگه اين زنه بياد تو دستم تيكه تيكش ميكنم ول نميكنه اخه مثل چسسسب چسبيده بهمون 😔😔😔نميدونم چيكار كنم ديگه 

😑😑😑  منم 3ماه با شوهرم قهر بودم بخاطر خیانتش. بعد سر میزدم بخونه آثار رابطه جنسی... رو میدیم ...

عجب دلی داری دختر و برگشتی من وقتی فهمیدم  با تمام بی کسیم از خونه زدم بیرون هنوزم که هنوزه نیت برگشتن ندارم ته دلم واسه بچه هام میسوزه ولی بازم دلم به برگشتن راضی نمیشه😔فقط خدا بهمون صبر بده خواهر

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔