2777
2789
عنوان

خیانت همسر

1790 بازدید | 89 پست

سلام بچه ها کاربر قدیمی هستم ، خیلیی احتیاج به حرف زدن باهاتون دارم ، چند ماه پیش خونمون گذاشته بودیم بنگاه ،به طور اتفاقی گوشی همسرم یه لحظه دستم گرفتم رفتم تو واتساپ دیدم وای چه اس های عاشقانه ای اونم با همون خانومی که تو بنگاه کار میکرد مشاور املاکه ، خیلییی حالم بده انقد دادو بیداد کردم یه بچه ۶ساله دارم شوهرم هی میگه خواستم مخشو بزنم مشتری زیاد بفرسته خب هستین بقیشو بگم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیلش تو ماهتحتش😐

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
ن هممون مردیم😐😐خب عزیزم بگو همون اول

😂😂😂

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

بنظرم میاد قبلا گفته بودی اینو یادمه خوندم. البته تا همینجا که تو واتس اپ دیدی و اینا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

زنه کار میکنع تو بنگاه؟ شوهر داره؟؟حتما حتما برو به صاحب بنگاه و شوهرش بگو بیان جمع کنن این آشغال هرزه رو 😷🤢🤮

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤