سلام بچه ها کاربر قدیمی هستم ، خیلیی احتیاج به حرف زدن باهاتون دارم ، چند ماه پیش خونمون گذاشته بودیم بنگاه ،به طور اتفاقی گوشی همسرم یه لحظه دستم گرفتم رفتم تو واتساپ دیدم وای چه اس های عاشقانه ای اونم با همون خانومی که تو بنگاه کار میکرد مشاور املاکه ، خیلییی حالم بده انقد دادو بیداد کردم یه بچه ۶ساله دارم شوهرم هی میگه خواستم مخشو بزنم مشتری زیاد بفرسته خب هستین بقیشو بگم😔
ن تا حالا موفق نشدم گوشیو چک کنم ولی حقیقتا خودم دنبالش نمیرم چون اعصابم خورد میشه فقط یه پار تو ساع ...
اگه بهت بگم مال من چه جوري ماست مالي ميكنه حاالت به هم ميخوره شوهرم ميگه من باهاش نيستم زنگ ميزنه التماس ميكنه كه باهام دوست باش زنه مطلقه ست شوهرم كه جوابشو نداده بود به من زنگ زد منم نميدونستم كه از عمد زنگ ميزنه كه منو شوهرم دعوا كنيم منم يه دعواي حسابي راه انداختم و رفتم خونه بابام دوباره با وساطط برگشتم اون هرزه هم همون روز بهم پيام ميداد كه اره ميدونم الان تو رو ميخاد ولي من بالاخره ازت ميگيرمش حالا ببين منم همون موقع بلاكش كردم چند ماه گذشته تا ديروز كه دوباره بهم زنگ زد منم بهش جواب ندادم چك كردم ديدم شمارهه هنوز توگوشي شوهرم بلاكه اشغال زنگ زده بود كه روان منو بريزه تو هم تا دوباره دعوا كنم و زندگيم خراب شه خدا لعنتش كنه منم گوشيشو جواب ندادم و بلاكش كردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیکار کنم نکنه تو ماشین کاری کردن که پلیس پیام تذکر داده نوشته بود ناهنجاری اجتماعیی در اون تا ...
این دیگه جای شک نداره که عزیرم صددرصد قطعیه که با زن بوده توو ماشین. از اس پلیس عکس بگیر و بازهم دنبال مدرک باش واسه خودت جمع کن تا بعدا بتونی ثابت کنی
خدایا من فاز مردای رو نمیفهمم از تو رو زنشون خجالت نمیکشن ازاون بچشون خجالت بکشن چطور دلشون میادخیانت کنن
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
زنه کار میکنع تو بنگاه؟ شوهر داره؟؟حتما حتما برو به صاحب بنگاه و شوهرش بگو بیان جمع کنن این آشغال هر ...
البته اول شوهر مریض و خراب خودشو جمع کنه بهتره ها
چون دختره جمع بشه دختر بعدی چی!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
حالا مخ منو گرفت که نه باهاش نیستم فقط اس بوده چیزی نیس از این حرفا خرم کرد ، وای امروز شده یه هفته ...
ازون احضاریه برا مدرک استفاده کن جدا شو. صد درصد رابطه جنسی هم داشتن. نذار خونرو بفروشه. که بتونی بعنوان مهریه ببریش
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
چقد ساده هم هست که رسوا میشه گوشیشم همش دست شماس من نه سال از زندگیم میگدره هنوز نتونستم رمز گوشی هم ...
شوهر منم اینطوره