2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 89 پست

همش دروعه همه مردا کار مخفیانه دارن بعصیاشون لو میرن،بعصیاشون اینقد زرنگن رسوا ننیشن همسر منم گوشیش هزار تا قفل داره وقتی سمت گوشیش میرم هول میکنه معلوم نیست چه خبره تا حالا مچشو نگرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا مخ منو گرفت که نه باهاش نیستم فقط اس بوده چیزی نیس از این حرفا خرم کرد ، وای امروز شده یه هفته خب دوباره رفتم گوشیشو گشتم دیدم یه پیام از پلیس اومده اخطار داده فلان روز در ماشین کشف حجاب نمیدونم ناهنجاری اجتماعی اینا نوشته بود یعنی بعداز اینکه من فهمیدم دوباره باهاش رفته بیرون ، هنوز به روش نیاوردم 

چون دقیقا اون روز من خونه بودم دارم دیونه میشم به دختره هم گفته کع زنم فهمیده اونم خطشو عوض کرده

گذاشتی لایکم کن💜

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
همش دروعه همه مردا کار مخفیانه دارن بعصیاشون لو میرن،بعصیاشون اینقد زرنگن رسوا ننیشن همسر منم گوشیش ...

من چشمم به گوشيش ميوفته تپش قلب ميگيرم 

اگه چند ماه يك بار هم دست به گوشيش بزنم يه چيزي توش ميبينم كه باعث يه دعواي حسابي ميشه

حالا مخ منو گرفت که نه باهاش نیستم فقط اس بوده چیزی نیس از این حرفا خرم کرد ، وای امروز شده یه هفته ...

چقد ساده هم هست که رسوا میشه گوشیشم همش دست شماس من نه سال از زندگیم میگدره هنوز نتونستم رمز گوشی همسرمو بفهمم

چقد ساده هم هست که رسوا میشه گوشیشم همش دست شماس من نه سال از زندگیم میگدره هنوز نتونستم رمز گوشی هم ...

واقعا خیانت انقدر راحته؟؟؟😞

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
من چشمم به گوشيش ميوفته تپش قلب ميگيرم  اگه چند ماه يك بار هم دست به گوشيش بزنم يه چيزي توش مي ...

ن تا حالا موفق نشدم گوشیو چک کنم ولی حقیقتا خودم دنبالش نمیرم چون اعصابم خورد میشه فقط یه پار تو ساعتش چند تا اسکرین دیدم منو پیچوند ،همچین یا ددارن دلیل بیارن وماست مالی کنن من که خر نیستم ولی حوصله اعصاب خوردی ندارم

حالا مخ منو گرفت که نه باهاش نیستم فقط اس بوده چیزی نیس از این حرفا خرم کرد ، وای امروز شده یه هفته ...

خب اگه مطمعنی از خیانتش منتطر چی هستی؟

بلند شو جمع کن برو خونه بابات.ازنظر من که خیانت بخشش نداره ولی اگررررر یک درصد هم نخواستی طلاق بگیری حداقل برو خونه بابات یکم جدی برخورد کن باهاش یکم بترسونش.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چقد ساده هم هست که رسوا میشه گوشیشم همش دست شماس من نه سال از زندگیم میگدره هنوز نتونستم رمز گوشی هم ...

مگه میشه؟؟؟ جدی رمز گوشیش رو نداری؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛