دوستان من چند بار هم قبلا در مورد این موضوع تایپیک زدم اما چون نگرانم گفتم یکبار دیگه هم بزنم.
خواهره من ۲۶ سالشه بعد مشکل اینجاست که یه چند وقتیه که یکم ناراحته و توی خودشه انگار ، بعد یه مقدار هم عصبی شده و وقتی اعصابش بهم میریزه شروع میکنه خودشو میزنه و بعد از چند دقیقه هم اروم میشه و وقتی هم که اروم میشه میگه اصلا دست خودم نیست.
بعد تا الان مثلا یه چند باری چندتا از وسیله های خونه رو شکونده ، ینی وقتی اعصابش بهم میریزه یهو مثلا هر چیزی دم دستش باشه رو پرت میکنه .
و یک مشکل دیگه ای هم که هست مثلا من خودم چند بار ازش پرسیدم چرا ناراحتی، برمیگرده میگه ؛ خودمم نمیدونم اصلا یه مدتیه حال روحیم ریخته بهم ، بعد مادرم ۲ بار بهش گفت بیا با خواهرت با هم برید یه مشاور شاید مشاور بتونه یه کمکی بکنه ، که اینم خواهرم قبول نکرد که بریم مشاوره.
حالا مثلا امروز هم اومده بود کمک مادرم داشت داخل بوفه ی خونمون رو تمیز میکرد و دستمال میکشید ، بعد ما داخل بوفمون فقط یه چنتا ظرف قدیمی داریم که اونم چون برای جهاز مادرم بوده نگه داشتیم.
بعد خواهرم اعصابش نمیدونم در اثر چی ریخت بهم که یهو ۲ از ظرفا رو زد شکوند و رفت داخل اتاقش شروع کرد به گریه کردن.
به نظر شما به چه علتی خواهره من اینطوری شده ؟
بعد چکار کنیم که حداقل راضی بشه بیاد یه مشاوری دکتری چیزی ؟