2777
2789
عنوان

گیر دادن بیش از حد

64 بازدید | 8 پست

بچها شما چطوری با پارتنرتون بیرون میرید من ک دوماه یبار با کی جنگ و دعوا میرم بیرون اخرشم مامانم هی زنگ میزنه هی زنگ میزنه کی میای مامانم میدونه ک با کسی هستم ولی بابام نه بابامم بدتز اون میگم با دوس دخترمم بخوام برم بیرون باید شناسنامه طرفو براش ببرم حالا چون خواهرم سر به راه نبوده الان ازدواج کرده و زندگیش خوب نیست اینا سر من خالی می‌کنن همه چیو توروخدا راهنمایی کنید

هر بچه ای یه جوره دیگه مگه اخلاق قیافه تربیت و نسلتون یکی بوده؟ من خواهرم بیچاره تا سر کوچه نرفت قبل ازدواجش اخرم شوهر کرد من همه کشورا شهرا تنها میرفتم میگشتم مهمونی بیرون ازادی کامل منم خیلی بهتر از اون ازدواج کردم درس و کار کردم 

هر بچه ای یه جوره دیگه مگه اخلاق قیافه تربیت و نسلتون یکی بوده؟ من خواهرم بیچاره تا سر کوچه نرفت قبل ...

اره ما ۷ سال تفاوت داریم ولی واقعا من تو یه رابطه جدیم اینجوری رابطم داره خراب میشه یکی دوبار شده قرار داشتیم نرفتم چون نذاشتن اصلااا هم توموردای دیگ غیرتی نیستن دامادمون هرچی دلش میخواد میگه جیکشونم درنمیاد بخدا خسته شدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره ما ۷ سال تفاوت داریم ولی واقعا من تو یه رابطه جدیم اینجوری رابطم داره خراب میشه یکی دوبار شده قر ...

من و خواهرمم ۷ سالیم من مامانم مدیر مدرسه بود و به شدت تیزو حساس من اعتمادشونو جلب کردم با دانشگاه باشگاه کار شروع کن بعد کم کم استقلال مالی پیدا کنی ازادی اجتماعیم پیدا میکنی

من و خواهرمم ۷ سالیم من مامانم مدیر مدرسه بود و به شدت تیزو حساس من اعتمادشونو جلب کردم با دانشگاه ب ...

اخه نگرانیم اینکه رابطم داره خراب میشه الانم موقعیتمون اوکی نیست واس ازدواج 

اخه نگرانیم اینکه رابطم داره خراب میشه الانم موقعیتمون اوکی نیست واس ازدواج 

خراب نمیشه اگه قراره سر نرفتن و خانواده دار بودن تو و بی صاحاب نبودن تو خراب شه بزار خراب شه دختر بی صاحاب ریخته میتونه با اونا باشه

اره اینم هست مرسی

اره من همسرم خونه مجردی داشت دپست دختراش یه هفته یک ماه میموندن من اصلا شب نمیموندم میتونستما ولی میگفتم نه نمی تونم باید برم همیشه میگه سر این با تو ازدواج کردم که صاحاب داشتی مه ول نبودی بیای بمونی حال میکردم واقعا شرایطشم داشتی بگو خانواده ان خیلی حال میکنن حتی لاشی ترین پسرا ...

اره من همسرم خونه مجردی داشت دپست دختراش یه هفته یک ماه میموندن من اصلا شب نمیموندم میتونستما ولی می ...

اخه ما بیرونم نمیتونیم بریم کلی باید منت مامانمو بکشم تا اجازه بده اخرشم انقدر زنگ میزنه بد حرف میزنه روزمونو خراب میکنع