2777
2789
عنوان

مامانیا

60 بازدید | 6 پست

سلام خانما من امروزشدم ۲۱ هفته یعنی چند ماهمه؟

ببخشید بچه ها من حرکتای نی نی میفهمم ولی لگداشو کامل حس نمیکنم شما کی لگدای نی نی فهنیدین؟

بعد یه چند روزیم هس احساس میکنم نی نی پایین شکم حرکت میکنه عیب نداره؟

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا عیب نداره من حرکات پایین هس میکردم سرویکسم اومده بود پایین خطرناکه برو حتما سونو سرویکس

عزیزم من تازه رفتم ۴۳ بود سرویکسم

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
درست همین ۲۱ هفته بودم 

مرسی

من ۱۸ هعته رفته بودم ۴۰ بود تو یک هفته اینطور شد خودت میدونی بری بهتره

مرسی گلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز