2777
2789
عنوان

زنه تو شهرمون

258 بازدید | 24 پست

بچشو با قرص برنج کشت🥺

بچه  زنگ میزنه ب باباش میگ ک بابا بیا مامان یه قرص ب من داده حالم خوب شه بد تر شدم بچه ۹ سال بیشتر نداشت 

شوهره میاد خونه میبینه ک  زنه افتاده گوشه خونه بچه هم داره بالا میاره نپو ک قرص برنج داده بچه 

حالا جالب اینجاس خودش قرص دیازپام خورده 

بچه مرده میگن ک خودش زندس 

واااای وقتی شنیدم بخدا اشک تو چشام جمع شد اخه چجور مادری بوده ک بچه خودشو با دستای خودش کشت 🥺😔😞خیلی چیزای عجیبی داره اتفاق میفته 

بچه اخه چ گناهی داشته 

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه؟

بخدا 

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

خاک برسرش 😠

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

آخر زمانه😱

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
به عمد داده؟!

اره فک کنم 

چند روز قبلشم گفتن ک استوری گذاشته اگ قراره یکیو همراه خودتون ببرین تو قبر کیه؟خودشم جواب داده من پسرمو میبرم

قرص برنج چجوری گیر آورده؟😱

الان قرص برنج مثل نقل و نبات گیر کیاد حتما دارو خونه گفته انبار برنج چیزی دارم اوناهم بنده خدا ها دادن

خاک برسرش 😠

هیف خاااک

اره فک کنم  چند روز قبلشم گفتن ک استوری گذاشته اگ قراره یکیو همراه خودتون ببرین تو قبر کیه؟خود ...

عفریته ی خود خواه واقعا که 😑

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
زنیکه احنق باید خودش قرص برنج‌می خورد قبلشم ب بچه استامینفون می دادن که جون دادن مامانش نبینه

خاک تو سرش