2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری تیروئید داشتن؟؟

113 بازدید | 19 پست

ازمایشای بارداریو انجام دادم تیروئیدم5.32زده درحالی که تا 5.2مجازه واسه جنینم ضرر داره؟😔این الان خفیفه یا شدید؟یا امکان داره دوقلو باردار باشم و بخاطر اون بالا زده؟؟؟

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست..و نمی‌دانی من به خاطر تو..چقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا دارن وقتی قرصشو بخوری جای نگرانی نیس بانو😊

جدیی گفتن بعضیا بچشون ناقص میشه  ترسیدم.. البته خدا نکنه

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست..و نمی‌دانی من به خاطر تو..چقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
خوشبختم منم دوماهه تازه ازمایش دادم شده 9 :|| حال دقیق الان تورو دارم تا متخصص غدد ببینه فردا ازمای ...

عععع پس پس مال من خفیفه؟!

خوشبختم منم دوماهه تازه ازمایش دادم شده 9 :|| حال دقیق الان تورو دارم تا متخصص غدد ببینه فردا ازمای ...

انشالله ک درست میشه

منم ماه اول بارداری متوجه کم کاری شدم، عددش ۷.۴ بود شدید استرس گرفتم ولی دکتر گفت قرص مصرف کنید مشکل ...

رفتین متخصص غدد یا زنان؟

قرص بخوری تنظیم میشه جای نگرانی نیست. من سر بارداری اولم نداشتم . ولی سر بارداری دوم کم کاری گرفتم. دخترم سالمه هیچ مشکلی نداره خیلیم باهوشه. نگران نباش. یه دکتر خوب پیدا کن برو برات قرص لووتیروکسین مینویسه هردوماهم باید آزمایش بدی

قرص بخوری تنظیم میشه جای نگرانی نیست. من سر بارداری اولم نداشتم . ولی سر بارداری دوم کم کاری گرفتم. ...

پس با دارو حل میشه خداروشکر دلم اروم شد