ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭
بالاخره مگه کی قراره بچه بیاری. من بابام داشت از سرطان میمرد دست گل بود گفت کاش نوه امو میدیدم و بعد با خیال راحت میمردم . تو بدترین شرایط بودم دانشجوی دکتری بودم. گفتم به درک دانشگاه و ایناکه تموم نکنم اومدم اقدام کردم فهمیدم نازایی دارم. سریع درمان رو شروع کردم منی که اصلا نمیتونستم رژیم بگیرم رژیم گرفتم منی که از عمل میترسیدم لاپاراسکوپی کردم. و بعد شش ماه باردار شدم از خدا خواستم پدرمو حفظ کنه تا بچم بیاد بچم به دنیا اومد پدرم افتاد تو رختخواب تا سه ماهگی پسرمم زنده بود دیگه یک روز چشماشو بستو رفت قبل از مرگشم با پسرم عکس گرفت پوست و استخون بود. دکترامو یکم دیر تموم کردم اما خداروشکر که پدرمو به ارزوش رسوندم.