2777
2789
عنوان

سقط‌عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 93 پست
چرا اون بچه یه عمر عذاب بکشه؟؟؟ همون اول کاری خلاصش کنیم بهتره تا این دنیای مزخرف رو ببینه

شما از طرف اون بچه ام تصمیم میگیری؟!

جنین برای بقا تلاش میکنه!

میدونستی کشتن یه جنین هیچ فرقی با کشتن یه بچه ده ساله نداره؟

چرا بچه هاتون رو نمی کشید پس؟

جاهلیت مدرن همینه که تو کله های شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از طرف اون بچه ام تصمیم میگیری؟! جنین برای بقا تلاش میکنه! میدونستی کشتن یه جنین هیچ فرقی با ک ...

من جای بچه اون خانوم نیستم

ولی هرکس باتوجه به شرایطی که داره میتونه اینده بچش رو پیشبینی. کنه

اره منم بچم رو کشتم،اصلا پشیمون نیستم ،خوب کاری هم کردم

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
نه یکساعتم نشد

وای من خیلی ازقرص اورژانسی استفاده کردم قبل بارداریم یعنی اوناهم تقلبی شدن دیگه میترسم استفاده کنم میگم شاید از خیلی وقته داشتین قرص؟البته ببخشید من میپرسم

من جای بچه اون خانوم نیستم ولی هرکس باتوجه به شرایطی که داره میتونه اینده بچش رو پیشبینی. کنه اره ...

ولشون کم عزیزم.اینا از بچه دار شدن فقط زاییدن بلدن فکر میکنن فقط شکم و لباس بچه رو تامین کنی تمام.هرچند من هزار دلیل دارم

وای من خیلی ازقرص اورژانسی استفاده کردم قبل بارداریم یعنی اوناهم تقلبی شدن دیگه میترسم استفاده کنم م ...

نه تز داروخونه گرفتم در ضمن قرص اورژانسی نهایتا سالی دو یا سه بار 

من جای بچه اون خانوم نیستم ولی هرکس باتوجه به شرایطی که داره میتونه اینده بچش رو پیشبینی. کنه اره ...

اینده رو جز خدا هیچکی نمیتونه پیش بینی کنه

کافیه زندگی نامه خیلی از بزرگانو بخونی تا ببینی تو چه شرایطی بزرگ شدن که حتی قابل تصور نیست

شخصیت و منش و عقل و جهان بینی یک نفرو خیلی چیزای دیگه میتونه مشخص کنه که وضع اقتصادی یه فاکتور کوچیکشه

پس قتل و جنایت عادیه برا شما که تجویز میکنی

اما تجویز نکن!

اون دنیا قراره جواب بچه ت رو بدی بسه

یه کار نکن مجبور باشی جواب بچه های بقیه رم بدی

نه تز داروخونه گرفتم در ضمن قرص اورژانسی نهایتا سالی دو یا سه بار

من وقتی بچه م کوچیک بود از ترس اینکه دوباره باردارنشم تا شک میکردم استفاده میکردم آخه اولی ناخواسته بود دیگه کلا ترس افتاد تو جونم الانم شما اینطور گفتی استرس گرفتم برا بعد زایمانم 

آره خوب کشتن یه نفر اوج دلسوزی و محبته      حداقلش اینه که شانس انتخاب رو آدم به خ ...

چقدر چرت میگی 😐

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
نه یکساعتم نشد

اسی خواب بعد قرص باعث میشه دفع نشه. نیم ساعت بعد مصرف قرص تناب بزن. نبات و زعفران بخور. 

اگه میتونی عنبرنسا دود کن به خودت. اب اسپندم ک دیگ میدونی دیگ

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

وقتی از زندگی دیگران خبر ندارید لطفا قضاوت نکنید

قضاوت کار قاضی هست نه شما

من هم پزشک نیستم که برای کسی چیزی تجویز کنم

خانوم استارتر هم خودشون عاقل و بالغ هستن و میدونند چی به صلاح خودشون و زندگیشون هست و خودشون همه ی تصمیمات رو میگیرن  پس جواب  بچشون رو خودشون میدن اون دنیا

همونطور که من جواب بچه خودم رو خواهم داد نه کسی دیگه

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
اسی خواب بعد قرص باعث میشه دفع نشه. نیم ساعت بعد مصرف قرص تناب بزن. نبات و زعفران بخور.  اگه م ...

قرص اورژانسی رو یکساعت بعر رابطه خوردم قرص سقط هم ک ده روز بعد تاخیر پریودم.چی میگی