2777
2789
عنوان

خیانت و فریب

182 بازدید | 15 پست

کسی که ۳ سال ادعا کرد عاشقمه روز اخر گفت صبر کنم اما بعد از دو ماه خبر ازدواجشو با دوست دانشگاهیش شنیدم😔به نظرتون تقاص دلی که شکست رو پس میده؟چون اینطور نبود که بگم خانوادش مجبورش کردن و برای رسیدن به اون دختر قطعا خیلی تلاش کرده فقط من نمیدونم کجای داستان بودم...چرا زودتر از اینا ترکم نکرد وقتی عاشق یکی دیگه بوده

یعنی خدا جوابشو میده؟خیلی ناامیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این اتفاق درس بگیر. چرا ۳ سال معطل موندی؟ اگه پسری بعد از حداکثر ۲ ماه خونوادشو در جریان قرار نده و تا ۴ ماه با خونواده به خواستگاری نیامد احتمال ازدواج باهاش کمتر از ۱ درصده. اینو مشاورا میگن

منم قضیه ام مثل تو ولی تفاوت داشت من ۳ سال با یه آدم بودم تهش فهمیدم ۶ ماه با یکی دیگس و خیانت کرد کات کردم. باز برگشت پشیمون و خدا تقاصم گرفت ازش خودش گفت بعد تو که رفتی زندگیم بهم ریخت و... منم راهیش دادم فی امان الله. خودم راحت کردم دیگ فکرم سمتش نمیره تازه حس آزادی دارم پیشنهاد میکنم به خودت فرصت زندگی بدی بکش بیرون از فکرش خدا خودش هواتو داره.... بسپار به خدا چون منم سپرده بودم بخدا

فقط میتونم بگم زمان همه چیو‌حل میکنه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
از این اتفاق درس بگیر. چرا ۳ سال معطل موندی؟ اگه پسری بعد از حداکثر ۲ ماه خونوادشو در جریان قرار نده ...

چون فریبم داد که الان وضع اقتصادی خوب نیست و توان تهیه انگشتر برای منو نداره اما برای زنشو داشت ازم خواسته بود صبر کنم تا زمینه سازی کنه برای خانوادش چون مذهبین و من خیلی با حجاب نبودم اما الان همسرش کسیه که کلا بی حجابه😞فقط میتونم بگم فریب خوردم

دعام کنید 😔خودمو جمع و جور کنم

بهت قول میدم یه روز به حال الانت فکر میکنی من همین الان به ۳ مرداد سال ۹۷ فکر کردم روزی که تموم شد ۳ سال بودنم... اون روز حال تو داشتم فهمیدم برای اون دختر سنگ تموم گذاشته برای من نه هوای اون داشته ولی من اونقدر ن از زندگی از خودم بدم میومد اما کم کم با گذر زمان با بیخیال شدنم حالم بهتر شد الان که فکر میکنم به اون روز حس قدرت دارم که چقدر خوب خودم کنترل کردم الان قوی شدم. خدا خواسته از زندگیت بره تا بیشتر از عمرت گرفتار نشی نشون خداست....    

بهت قول میدم یه روز به حال الانت فکر میکنی من همین الان به ۳ مرداد سال ۹۷ فکر کردم روزی که تموم شد ۳ ...

خیلی سخته خیلی دردناکه 

همش احساس میکنم یه چیزی از اون دختر کمتر دارم مثل

جذابیت زیبایی...یه زمان از خدا فقط میخوام دست این ادم برای زنش رو بشه و یه زمان دلم برای زنش میسوزه و میگم هیچ وقت حقایق رو نفهمه،خوب میدونی که من خیلی حرفا رو نزدم ولی تو دلم مونده ،خدا فقط کمکم کنه و حکمت این روزامو بفهمم

خیلی سخته خیلی دردناکه  همش احساس میکنم یه چیزی از اون دختر کمتر دارم مثل جذابیت زیبایی...یه ...

درکت میکنم حس مضخرفی... تو هیچی از اون دختر کم نداری اعتماد به نفس تو نیار پایین اون رفته پی لیاقتش اگه باهات میموند یه روزی به خودت میگفتی چرا خودم دستی دستی بدبخت کردم.... پس الان تو اون شرایط نیستی خوشحال باش راه جلوت بازه خدا بهت فرصت داده که راه درست بری نه غلط ... خدا آدما تو زندگی میذاره ببینه کی لیاقت دل مهربون اون فرد داره وقتی میبینه قدر نمیدونه با حکمتش تو رو از اون بی لیاقت فاصله میده که نذاره دلت بیشتر بشکنه....   

درکت میکنم حس مضخرفی... تو هیچی از اون دختر کم نداری اعتماد به نفس تو نیار پایین اون رفته پی لیاقتش ...

بعضی وقت ها میگم خیلی قوی بودم که این روزا رو دیدم و دم نزدم خیلی دووم اووردم اما امروز بعد یک سال خالی شدم تهی شدم مگه یک انسان چقدر میتونه تحمل کنه این همه فشار روحی رو؟بازم توکلم به خداست و بلند میشم کاش واقعا آدما جواب کاری که میکنن رو توی همین دنیا ببینن