2777
2789
عنوان

کمک😖

124 بازدید | 19 پست

خانوما بین دوراهی گیر کردم🙁

اول میخواستم برم هنرستان و گرافیک و... بعد گفتن محیط هنرستان مناسب نیست و هزینه هاش زیاده

بعد تصمیم گرفتم برم انسانی بعدش کنکور هنر بدم اما بعد گفتم این چند سال که هنرستان نمیرم خیلی مبتدی ام و نمیتونم ازمون عملی قبول شم پس گرافیک هیچ شد😕

مامانم میگه همین انسانی رو بخون برو روانشناسی یا حسابداری و مدریت نمیدونم چی چی و یه مشت چیز که نمیدونم چی بود 

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم راستی شنیدم که گرافیک و رشته های هنر بازار کار نداره 😣

واقعا نمیدونم چیکار کنم امسال انتخاب رشته داریم و هیچ ایده ای ندارم 

تجربه ای توی رشته هنر دارین؟اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به رشته انسانی علاقه ای نداری نرو چون واقعا سخته میشه برات طراحی دوختم خیلی خوبه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اگر جای تو بودم دنبال علاقم می رفتم

من الان به همه چیز علاقه دارم واقعا نمیفهمم چمه همه چیزو می خوام و نمیدونم میخوام چیکار کنم...

اگه به رشته انسانی علاقه ای نداری نرو چون واقعا سخته میشه برات طراحی دوختم خیلی خوبه

اخه اگه هنرستان نرم نمیتونم از پس هنر بر بیام 

نه اصلا

خانوادم هم همینو میگن اما دوست دارم هنرم و.. خوب باشه یعنی بلد باشم این کارارو 

من تجربی میخونم 

وای تجربی که خیلی سخته موفق باشی♥️

هنر فنی و حرفه ای بری حسابداری خیلی خوبه .

باید هنرستان رفت؟

آره از ریاضی هم میشه ولی مقصد جفتشون یکیه  خب قطعا از هنر راحت تره  من خواهرم رفت خیلی ر ...

اها مرسی