2777
2789

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیز مینیمال انتخاب کن اینا خوب نی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
https://uupload.ir/files/b9oy_img_20210129_161534_278.jpg

دوقلو پسر داری؟ چند سالته

عکس پروف خودتی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
دوقلو پسر داری؟ چند سالته عکس پروف خودتی

پروف خودمم 22سالمه 

دوقلو نیستن اما فاصله سینیشون کمه عزیزم 

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏
پروف خودمم 22سالمه  دوقلو نیستن اما فاصله سینیشون کمه عزیزم

چندوقته فاصلشون

اصلا بهت نمیخوره 2تا داری

سخته ک چطور پشت هم اوردی الان چند سالشونه خیلی سخت نیس؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
چندوقته فاصلشون اصلا بهت نمیخوره 2تا داری سخته ک چطور پشت هم اوردی الان چند سالشونه خیلی سخت نیس؟& ...

محمدحسام 3سال ونیم 

امير سام 1سال و 3ماه 

فاصلشون 2سالو سه ماه 

سخت که یکم سخته اما خب میگذره باهم بزرگ میشن

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏