2821
2789
عنوان

کادو روز زن

312 بازدید | 28 پست

با شوهرم سر هدیه بحثم شد. ۵ ساله عروسی کزدم اما اصل اهل سورپرایز کزدن و کادو گرفتن نیست نه تولدم و نه روز زن. دلم میخواست حداقل یبار برام یه تیکه طلا کوچیک میخرید. ادم خوبی هست اما این رفتارش خیلی ناراحتم میکنه. کارمند هست میتونه حداقل برام یه طلا کوچیک قسطی بخره اما اهل این کارا نیست حتما باید همه پولش یجا باشه. اگر یجا هم باشه اهل خریدنش نیست. اصلا جنبه مادیش برام مهم نیست اما وقتی میبینم اینحجا بعضیا شوهراشون برا سالگرد ازدواج و این جور جیزا کادو میخرن میگم چرا شوهر من حداقل یبار اینکارو نمیکنه. دلم میگیره. دعوامون شد حالم بیشتر خراب شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم غصه اینچیزا رو نخور. خیلیا هم دارن از دست شوهراشون مینالن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خودت تا حالا سوپرایزش کردی؟

اره. ۹ ماهه باردار بودم قرار بود بستری بشم برا زایمان. موقعی که بستری می شدم تولدش بود رفتم براش کادو گرفتم گذاشتم رو تخت بعد رفتم بیمارستان تا وقتی از سر کار بیاد ببینه 

شوهر من 8 ساله همینه بیخیال بابا وقتی خوبن و به فکر زندگی دیگه گیر الکی ندیم مگه اینجا همه راست میگن حتی اینستا هم همش نمایش طرف خودش میخره بعد مینویسه مرسی برای سوپرایزت عشقم😀😀😀.حالا عشقش بدبخت خبر از هیچی نداره.

زندگی بقیه رو ول کن 

زندگی خودتو بچسب 

سخت نگیر 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792