2777
2789
عنوان

خانومایی ک طلاق گرفتن ی لحظه

138 بازدید | 13 پست

من دارم جدامیشم شوهرم خرجی نمیده دست بزن داره کارنمیکنه الانم ک معتادشده فقط ی خونع داریم بچم یکسالشه میخام بدون مهریه جدابشم ولی اون خونه رومیخام بردارم برااینده دخترم کسی میتونه راهنماییم کنه چجور ب دادگاه بگم اصن میدنش بهم یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونرو که نمیدن مگر این که درخواست کنی به جای مهریه خونه رو بزنه به نامت ک فک نکنم این کارو کنه مهریه بده کمتر در میاد براش البته بستگی داره مهریت چقدر هم باشه 

ولی باید وکیل بگیری

خونرو که نمیدن مگر این که درخواست کنی به جای مهریه خونه رو بزنه به نامت ک فک نکنم این کارو کنه مهریه ...

ن خونمون خیلی باشه ۲۰۰تومن جاش پرته مهریمم ۱۱۴سکه وسفرحجه خودم ب دادگاه بایددرخاست بدم؟

ن خونمون خیلی باشه ۲۰۰تومن جاش پرته مهریمم ۱۱۴سکه وسفرحجه خودم ب دادگاه بایددرخاست بدم؟

خب مهریه رو بگیر دختر جان😐۱۱۴ سکه کلی بیشتر از خونه میشه که 

ببین خودت بخوای درخواست بدی چون تجربه نداشتی کلی این ور اون ورت میکنن دردسر داره ولی وکیل بگیری خودش همه کارارو انجام میده تموم میشه

خب مهریه رو بگیر دختر جان😐۱۱۴ سکه کلی بیشتر از خونه میشه که  ببین خودت بخوای درخواست بدی چون ...

هیچ پولی نداریم ک واسه وکیل بدیم مامانم میگه فقط سریع طلاق من ب فکربعدش واینده بچمم دست خالی ک نمیشه نمیتونم ۲۲سالمه ن شغلی دارم ن اینده ای 

هیچ پولی نداریم ک واسه وکیل بدیم مامانم میگه فقط سریع طلاق من ب فکربعدش واینده بچمم دست خالی ک نمیشه ...

تهرانی؟

حالا خودت برو دادگاه شاید بتونی اوکی کنی اگه شوهرت وکیل نگیره 

یا قبلش ببین میتونی مشاوره بگیری ک خودت میتونی انجام بدی یا نه ولی اگه شوهرت وکیل بگیر فکر نکنم بتونی خودت اوکی کنی 

عزیزم اگه معتاد باشه و بتونی بچتو بگیری خیلی خوب میشه درضمن اصلا مهریته و نبخش تا جایی ک میتونی مدرک جور کن از دست بزنش اینا مدرک نداشته باشی جایی نمیرسی از زدنش اینا مدرک نداشته

باشی بیخودیه درضمن باید خودش راضی باشه ک طلاقت بده ولی اگه معتاد بودنش ثابت بشه راحت میتونی طلاق بگیری اول برو جهیزیه تو درخواس بده بد مهریه بد طلاق 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم