2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد

103 بازدید | 10 پست

مگه مطلقه بودن چیه هر چی از دهنشون در میاد میگن تو همین سایت بیشعورا

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده

اومد میگه فقط مطلقه ها میتونن ازدواج کنن گه ما چمونه

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇

غلط کردن گوش نده 

خیلیاشون خیلی دوسدارن شجاعت تورو داشته باشن و از اون گندآب ک اسمشو گزاشتن زندگی خلاصشن ولی متاسفانه نمیتونن 

همینکه متوجه شدی زندگی قبلیت لجنه و خودتو نجات دادی ینی شجاعترین زن دنیا هستی عزیزدلم❤❤

غلط کردن گوش نده  خیلیاشون خیلی دوسدارن شجاعت تورو داشته باشن و از اون گندآب ک اسمشو گزاشتن زن ...

اخه یجوری مین مطلقه انگار قتل کردیم🤐

زندگی همیشه در جریانه و خدا گفته حتی اونایی که همسرشون شهید شده هم ازدواج کنن تا تنها نباشن  ه ...

بخدا میخام گریه کنم یه جایی میگفتن اینا مخ بچهای مردما میزنن😐😐

خاک عالم:| این چ حرفیه عاخه چقدر بیشعورن

😥😥بیشعوری چه عرض کنم انسان نیستن میگن چون اینا شوهرای بهتری بعد جدا شدن میگیرن بچها مردما گول میزنن😐😥😥