2789
عنوان

جاریم 😒

223 بازدید | 9 پست

قبلنا که من باردار نبودم همش میگفت وای انقد ترسناکه بارداری انقد سزارین ترسناکه نمیدونم تو بارداری دندونات میریزه و موهات میریزن و حالت خیلی بد میشه و بچه داری خیلی سخته یوقت نیاریا برام یه کابوس درست کرده بود از حاملگی جوری که شوهرم اسم بچه میاورد من گریه میکردم میگفتم توروخدادنگو من میترسم .اونوقت الان که باردارم میاد میگه ادم باید دوتا داشته باشه باید یکی دیگه بیارم و کاش باهم باردار میشدیم و من بیمارستانم خیلی خوب بودو اصن اذیت نشدمو سزارینم خیلی خوب بود تو دلم گفتم مگه تو نگفتی خیلی زجر کشیدمو اگه بچه داری سخته چرا میخای دوتا پشت همی بیاری .بنظرتون چی کار کنم با همچین ادمی؟ تو همه کلا همینطورن هرکاری منو شوهرم بکنیم اونا هم دقیقا همونکارو باید بکنن تا اروم بگیگیرن.همش زومن رو زندگیه ما 

شما مگه چقد بچه و نا آگاهی ک حرفاشو باور میکنی و انقد روت موثره؟؟؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مگه چقد بچه و نا آگاهی ک حرفاشو باور میکنی و انقد روت موثره؟؟؟ 

اخه اونموقع ها خیلی منو ترسونده بود دست خودم نبود همش رو مخم راه میرفت میگفت زایمان ترسناکه

خب گلم مهم الانه .الان باید بگه سخت نیست تا استرس نگیری دیگه.قبلشم میگفته سخته چون باردار نبودی. به ...

فک نمیکنم ادمی باشه که بخاد ب من دلداری بده میخاد خودشو مجاب کنه که بیاره یکی دیگه😂

اخه اونموقع ها خیلی منو ترسونده بود دست خودم نبود همش رو مخم راه میرفت میگفت زایمان ترسناکه

بیشتر مطالعه کن اینطوری هر حرفی روت تاثیر نمیزاره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فک نمیکنم ادمی باشه که بخاد ب من دلداری بده میخاد خودشو مجاب کنه که بیاره یکی دیگه😂

خب اگر همین که شما هم میگی باشه بازم اسیبی به شما نمیرسه.به هر حال به نظر  من حرفای بدی نزده.شما زیادی به حرفاش توجه میکنی و برات مهمه گلم