2777
2789
عنوان

موی بلند ...👱🏻‍♀️🌸

227 بازدید | 19 پست

بچها موی بلند واقعا جلوی رشد و اینارو میگیره؟؟ ۲۰ سالمه کلا جثه ریزی دارم ولی موهام خیلی بلنده .. بنظرتون موهامو کوتاه کنم؟ یا پشیمون میشم

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه ربطی داره😮😶

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
بیشتر ببینید

جلو رشد خودتو ك نميگيره اب كمتر ميرسه به ريشه موهات

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه موهات سالمه نه چرا میخای کوتا کنی؟ 

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

نه ربطی نداره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بیشتر ببینید

کوتاه نکن پشیمون میشی رشد دیگه گذشته تو بلوغ  کوتاه میکردی شاید الان فک نکنم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️