2777
2789
عنوان

چای ماسالا😲

33394 بازدید | 25 پست

سلام دوستان آیا چای ماسالا برای کاهش وزنه خوبه کیا با چای ماسالا اشتهاشون کم شده🤔

تعداد رای : 28
نظرسنجی
ماسالا
3
10%
چای سبز
20
71%
چای بلوبری
2
7%
چای نعنا فلفلی
3
10%
خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻

کلا تاثیری نداره

فقط TEF رو خیلی ناچیز میبره بالا

بیشتر فعالیت و ورزش اثر داره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق چایی ماسالام نمیدونستم لاغر میکنه 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
زیاده روی تو ماسالا خوب نیس 

چی میشه عزیزم

چند بار تو هفته بخورم

من هم برای لاغری میخوام هم این که رحمم سره باید گرمی بخورم

با خوردن کسی لاغر نمیشه باید کم بخوری ورزش کنی 

من هیچی نمیخورم تاپیک های قبلم هس 

میخوام زود باردار بشم دارم خودمو میکشم نه شیرینی میخورم نه برنج😭

من هیچی نمیخورم تاپیک های قبلم هس  میخوام زود باردار بشم دارم خودمو میکشم نه شیرینی میخورم نه ...

حذف برنج اشتباهه پوستت شل میشه کچل میشی . تنقلات و حذف کن قند و شیرینی و حذف کن اگه اینستا داری مهدی پرستاران و فالو کن رژیماش عالیهههه . 

میرقصانم زندگی را به سازم
حذف برنج اشتباهه پوستت شل میشه کچل میشی . تنقلات و حذف کن قند و شیرینی و حذف کن اگه اینستا داری مهدی ...

ممنونم