2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من.

ببخشید میخاستم بگم   من ب خاطرات ۴ سال پیشم  تتگ شده     دلم میخاد  اون پیام های ک شوهرم   ب من میداد بخونم  مرور کنم     ایا میشه   ولی اون خطش  شکسته   اگ راهی   هست  ب من  بگین    و یه سوال دیگه هم دارم

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
ببخشید میخاستم بگم   من ب خاطرات ۴ سال پیشم  تتگ شده     دلم میخاد  اون پیا ...

نه عزیزم اطلاعات ریزمکالمات وپیامک شماتایک سال درسیستم مخابرات دردسترسه.هیچ راهی وجودنداره برای دستیابی به اطلاعات 4 سال پیش .واطلاعات خروجی  تایک پیش دردسترس هست ورودی امکان دریافتش وجودنداره ورودی میشه سرچ ازبین  80 میلیون ایرانی که آپلودش امکان نداره.واینکه شمامیخایین محتوای (متن)پیام رودریافت کنید که به هیچ وجه محتواثبت نمیشه فقط شماره هایی که ارسال پیام و تماس داشتین.سیمکارتی که شکسته اگع دوباره تعویض شده باشه.هیچ داده ی ثبت شده ای نداره و اطلاعاتش فقط ازطریق حکم قضایی امکانپذیره

به آرزوهام قول رسیدن دادم😉
نه عزیزم اطلاعات ریزمکالمات وپیامک شماتایک سال درسیستم مخابرات دردسترسه.هیچ راهی وجودنداره برای دستی ...

اهان ممنونم بعد یه سوال دارم   چطور برای پرینت گوشی همسرم     کجاباید برم    ایا پرینتو میدن یا خیر   یا برنامه ای وحود داره یا ن

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
اهان ممنونم بعد یه سوال دارم   چطور برای پرینت گوشی همسرم     کجاباید برم   &nbs ...

پرینت به مالک سیمکارت داده میشه بایدسیمکارت باشه چون کدارسال میشه براش و درحین دریافت پرینت پیام ارسال میشه واطلاع رسانی میشه.اپلکیشن همراه من_که لازمه رمزدوم دریافت کنین و ایمیل ثبت کنید که دراینصورت هم هنگام دریافت از اپ پیام ارسال میشه واطلاع داده میشه

به آرزوهام قول رسیدن دادم😉
پرینت به مالک سیمکارت داده میشه بایدسیمکارت باشه چون کدارسال میشه براش و درحین دریافت پرینت پیام ارس ...

اان  ممنون