2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا میپرسی؟

ستاد دیه ی اداره اس که هرکسی بخواد کمکی کنه برای آزادی زندانی ها به این اداره خیرات میده اینام پرونده زندانیان رو بررسی میکنن طبق اولویت بندی و اینکه طرف شرایط دریافت کمک داشته باشه مثلا جرمش بدهکاری و غیر عمد باشه جریمه اشو میدن آزادش میکنن

کسانی که تصادف میکنن و فرار میکنن طرف خسارت دیده میره اونجا دیه میگیره 

اهاا 

اگه متهم بگیرن و طرف شاکیش زیاد باشه و مالش کم بازم شامل میشه؟

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اگه کلاهبرداری باشه خیر 

اگر جرمش فروش مشروبات تقلبی باشه که باعث مرگ چندین نفر شده چی🤔

[QUOTE=174894213]چرا میپرسی؟ ستاد دیه ی اداره اس که هرکسی بخواد کمکی کنه برای آزادی زندانی ها به این اداره خیرات مید ...[/QUOTE

مثلا برای متهمی که با فروش مشروب تقلبی باعث مرگ چندین نفر شده چی

[QUOTE=174894213]چرا میپرسی؟ ستاد دیه ی اداره اس که هرکسی بخواد کمکی کنه برای آزادی زندانی ها به این ...

ببین خودشون ی لیست شرایط دارن باید بری ستاد بپرسی که بینم ای مورد هم هس یانه مثلا قتل عمد اصلا شامل حالش نیس قاچاق مواد مخدر هم نیس این مورد شما رو متاسفانه نشنیدم دقیق نمیدونم قسمت مددکاری دارن باید بری شرایط رو بگی راهنمایی میکنن

ببین خودشون ی لیست شرایط دارن باید بری ستاد بپرسی که بینم ای مورد هم هس یانه مثلا قتل عمد اصلا شامل ...

خیلی ممنون