2777
2789
عنوان

دردودل

306 بازدید | 30 پست

من یکماهه عروسی کردم اومدم سر زندگیم  یه جشن کوچیک خانوادگی گرفتیم بعد ۶سال نامزدی  اومدیم سر زندگیمون تواین ۶سال مشکلات مختلفی افتاد نتونستیم عروسی بگیریم سال اخر که میخاستیم عروسی بگیریم مادرشوهرم نزاشت گفت بچه جاریم به دنیا بیاد بعد هرموقع خاستیم عروسی بگیریم مادرشوهرم چون میدونست شوهرم به حرفشه نظرشو برای عروسی عوض میکرد تااخر که کرونا اومدو‌یکسال نتونستیم عروسی بگیرسم همینطوری اومدیم سر زندگیمون فردا عروسیمون مادرشوهرم  مریض شد و افتاد توخونه و جراحی و این حرفا من سه تا جاری دارم  همشون برنامه ریختن دو روز دوروز میرن مادرشوهرمو نگه میدارن نوبت من که میشه حالم‌بد میشه و با شوهرم بد میشم اونجا میریم میخابیم منی که تازه عروسم میرم نگهش میدارم اونموقع که نزاشت عروسی بگیریم الان هم که مریض شده منه تازه عروس باید برم نگهش دارم اصلا دلم باهاش صاف نمیشه   بچه برادر شوهرم  زده وسیله شوهرمو خراب کرده  ۸سالشه حالا بچه برادر شوهرم باشوهرم قهر کرده مادرشوهرم‌زنگ‌زده به شوهرم که براش یه عروسک‌بخر بیا ازدلش دربیار اونم‌خرید اورد بعد من یکماه اومدم اینجا کارای مادرشوهرمو میکنم یه تشکر نمیکنه هزارتومن میده سر اون پول حساب کتاب داره خیلی دلم شکسته  شوهرم منو اورده خونه مادرشوهرمینا میخابیم من تازه عروسم دلم میخاد خونم باشم نه نامزدی خوبی داشتم نه عروسی  درست و حسابی برام گرفتن نه خرید بردن منو حالاهم که اومدم پرستاری مادرشو میکنم وقتی شوهرم باهام حرف میزنه حالم بد میشه نمیخام باهاش حرف بزنم نمیدونم چیکار کنم  صبح تا شب که خونه نیست سرکاره شبم میاد میخابه خیلی خستم خیلی ببخشید طولانی شد

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

ب نظرم شوهرت مقصر نیس ک رفتارت باهاش بد شده؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین باشوهرت رک وپوست کنده صحبت کن حرفاتوبزن بذار اونم بفهمه حال تورو.

هرچی‌میگم‌میگه‌تو‌ مشکل داری  سر هرچی یه مسئله داری ترجیح دادم سکوت کنم و حرف نزنم

متوجه نشدم عزیزم واضح میگید

میگی دوس ندارم با شوهرم حرف بزنم میگم اون مقصر نیس ک رفتارت باهاش عوض شده

بعد تو هر طوری ک بخوای حساب کنی ب نظر خودت میتونی شرایطو تغییر بدی؟

خب اگر نه ک بهت میگم بیا با شرایطت بساز حداقل کنار بیا ک اذیت نشی 

زندگیه تو زندگی مشترک ممکنه خیلی از این اتفاقا بیفته باید کنار بیای با شرایطت بساز کنار ک بیای کمتر اذیت میشی و مشکل پیش میاد 

زیاد سخت نگیر

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
هرچی‌میگم‌میگه‌تو‌ مشکل داری  سر هرچی یه مسئله داری ترجیح دادم سکوت کنم و حرف نزنم

خب مگه مادر شوهرت چقدر مریضه؟

باید خوب بشه دیگه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
وای عزیزم خیلی سخته با شوهرت صحبت کن بهش بگو از این وضع ناراضی هستی ببین چ میگه

هرچی‌بگم‌ میگه تو مشکل داری هرروز یه مسئله داری

واقعا متاسف شدم. ولش کن یه پیام بده به شوهرت بگو من نمیتونم دیگه از مادرت نگه داری کنم. یکیو میخوام خودمو جمع کنه.    ولش کن برو خونت  شماره  هاشونم بزار تو لیست سیاه. والا مگه بهت دادن که ازت طلب دارن. 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .