2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 363 پست
ووووویی فقد دوروز دیه.توروخدابرام خیلی خیلی دعاکنید  من باید  از نی نی سایت برم مجبورم.ول ...

حاجت روا شی💚

موفق باشی در پناه خدا💙

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

بسم الله الرحمن الرحیم

روز39چله حدیث کسا

خوانده میشود ب نیت طلا

ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏

۳۹-طلا.طلااااااااا. ⬅️۱۲٫۱8

۴۰-مریم khanoomgool⬅️۱۲٫۱۹

@طلااااااااا  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بسم الله الرحمن الرحیم روز39چله حدیث کسا خوانده میشود ب نیت طلا  ان شالله که به حاج ...

عزیزم امروز اخرین روز بود درست؟

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

سلام عزيزم من همه رو قرات كردم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بسم الله الرحمن الرحیم

روزآخر چله  حدیث کسا

خوانده میشود ب نیت مریم 

ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏

دیگه امروز روزه آخره ان شالله که همه به حاجتشون رسیده باشن یا ب زودی برسن  خیلی خوشحالم که در کنارتون بودم و هر روز با هم دعا کردیم و بهم انرژی فرستادیم  اگه حقی ب گردن هم داریم حلال کنیم بازم اگه ب اون حاجتتون رسیدید بیاید اینجا بگید 

دیگه ختم نمیذارم اما اگه گذاشتم تگتون میکنم خواستید شرکت کنید قربان همتون 😘

@khanoomgooooool  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه ها من چند روز از ساعت دوازده گذشته بود خوندم حلالم کنید 🥺

بسم الله الرحمن الرحیم روزآخر چله  حدیث کسا خوانده میشود ب نیت مریم   ان شالله که ...

ممنون عزیزم انشالله هممون حاجت رواشیم به زودیه زوددد🙏🌹

خدالعنت کنه همه جادوگران رو کسانی که زندگی بقیه رونابود کردن

بسم الله الرحمن الرحیم روزآخر چله  حدیث کسا خوانده میشود ب نیت مریم   ان شالله که ...

دیروز 19 ام بود یعنی دیروز روز آخر بود 

اما اگه یه موقع اشتباهی شده امروزم میخونم 

الهی همه دوستان حاجت روا بشن

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

من هر روز خوندم  برای همه اعضای تاپیک دعا کردم انشالله خدا از هممون قبول میکنه و به خواسته دلمون میرسیم

لطفا واسه شفای داداشم دعا کنیم 

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

اخرین روز چله هم خوند شد ان شالله حاجت دلمون با مصلحت خدا یکی باشه التماس دعا از همه اعصای گروه💚💚

ممنون استارتر حاجت روا شی ان شالله 💚💚

دیروز 19 ام بود یعنی دیروز روز آخر بود  اما اگه یه موقع اشتباهی شده امروزم میخونم  الهی ...

امروز روز اخره من یه تاریخ و اشتباه زدم