2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 363 پست
وووی خدا🙊🙊🙊🙊من سونو ندیدم😂 اوهوم منم یه مدت بیخیال خواسته هام میشم میگم خدایا هرچی خودت بخای ...

وای دلم خواست حامله باشم بیام سونو رو‌نشونت بدم 😅 ان شالله هممون با دل خوش حاجتمون و بگیریم خیلی سبک شدم بات حرف زدم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز نهم چله حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت بهار   ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

۱۰-فاطمه خدادادی. ⬅️۱۱٫۲۰

۱۱-فاطمه .پسرزندگیمه. ⬅️۱۱٫۲۱

۱۲-فرمژه ⬅️۱۱٫۲۲

۱۳-مریم .فرمانی. ⬅️۱۱٫۲۳

۱۴-معصومه.ss511. ⬅️۱۱٫۲۴. 

۱۵-مهدیس pmpmpmpm⬅️۱۱٫۲۵

۱۶-سارا .anabel69. ۱۱٫۲۶

۱۷-اسماsma71۶۱۱⬅️۱۱٫۲۷

۱۸-امیر ۱۱٫۲۸ ⬅️sma716

۱۹-شیرین ۱۱٫۲۹⬅️khoda133

۲۰-سارا قاسمی⬅️۱۱٫۳۰

۲۱-مینا طالب ⬅️۱۲٫۱

۲۲-ساراحسینی ⬅️۱۲٫۲

۲۳-ساناز ⬅️۱۲٫۳

۲۴-بیگم. ⬅️۱۲٫۴

۲۵-معصومه. ⬅️۱۲٫۵

۲۶-فاطمه رستمی ⬅️۱۲٫۶

۲۷-ندا. nadat⬅️۱۲٫۷

۲۸-مینو،،،،. ⬅️۱۲٫۸

۲۹-سراب۶۵. ⬅️۱۲٫۹

۳۰-مامانبزرگ پانیذ. ⬅️۱۲٫۱۰

۳۱-فرزانه divinegirl ⬅️۱۲٫۱۱

۳۲-فاطمه. نیلوفرانه ۱۳۷۴. ⬅️۱۲٫۱۲

۳۳-shepelian. ⬅️. ۱۲٫۱۳

۳۴- لیلا .۱۳۴۹۵۲. ⬅️۱۲٫۱۴

۳۵-آنیتا anytta. ⬅️۱۲٫۱۵۳۶

۳۶-تارا .تاراتون ⬅️۱۲٫۱۵

۳۷-المیرا y-elmira⬅️12٫۱۶

۳۸-زهرا .من هستم. ⬅️۱۲٫۱۷

۳۹-طلا.طلااااااااا. ⬅️۱۲٫۱۸

۴۰-مریم khanoomgool⬅️۱۲٫۱۹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای دلم خواست حامله باشم بیام سونو رو‌نشونت بدم 😅 ان شالله هممون با دل خوش حاجتمون و بگیریم خیلی سب ...

باور داشته باش فک کن حامله‌ای🤤🤤خودمم دلم خاصت

هیف مجردم🤧منم بچه‌میخام😭😱

باور داشته باش فک کن حامله‌ای🤤🤤خودمم دلم خاصت هیف مجردم🤧منم بچه‌میخام😭😱

🤣🤣

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز دهم چله حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت فاطمه  ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز یازدهم چله حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت فاطمه  ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

@پسرزندگیمه  

بسم الله الرحمن الرحیم  روز یازدهم چله حدیث کسا  خوانده میشود ب نیت فاطمه  ان ...

ممنون عزیزم انشاله همه حاجت روا شن و اخر این ختم همه خوشحال باشیم.دعا کنید تا این چله به هر دو حاجتم برسم خیلییییییی محتاج دعاتون هستم    

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
ممنون عزیزم انشاله همه حاجت روا شن و اخر این ختم همه خوشحال باشیم.دعا کنید تا این چله به هر دو حاجتم ...

ان شالله که میرسی عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز دوازدهم چله حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت فرمژه ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

@فرمژه  

سلام عزيزم خوانده شد 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
قبول باشه

مرسي عزيزم  

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز ۱۳چله حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت مریم ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

@فرمانی