2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 363 پست
بچه ها تا الان کسی جواب گرفته؟

منکه نه فعلا جواب آزمایش بارداریم هم منفی شد دیگه سپردم ب خودش هر موقع داد 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چن وقته ازدواج کردی خوشگلم؟

من پنج ساله دو سال و نیمه هم بچه میخوام سنم کمه اما هم شوهرم هم من مشکل داریم

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
انشالله درست میشه به لطف خدا بلاخره بچه‌هات بغل میگیری    

مرسی عزیزم ان شالله که تو هم ب حاجت دلت برسی 

انشالله درست میشه به لطف خدا بلاخره بچه‌هات بغل میگیری    

میدونم دیر و زود داره سوخت و سوز نداره اما یه جاهایی ادم خسته میشه انتظار خیلی سخته اما نمیدونم چرا خدا یه چیزی و اسون بدستم نمیده شاید میخواد قدر بدونم یا حکمتی توشه تا خودش نخواد برگی از درخت نمیوفته 

میدونم دیر و زود داره سوخت و سوز نداره اما یه جاهایی ادم خسته میشه انتظار خیلی سخته اما نمیدونم چرا ...

شاید هنوز وقتش نشده یکم دیگه باید سن کنی

چن سالته گلم؟

البته ببخشید میپرسم

شاید هنوز وقتش نشده یکم دیگه باید سن کنی چن سالته گلم؟ البته ببخشید میپرسم

۲۳

جوونی خب تازه اول راهته     انشالله خدا یه نینی خوشگل بت میده ندیدی نداد نداد نداد تا یه ...

اونکه اره سنی ندارم ب قول دوستم کل زندگیمون شده بچه از زندگی لذت نمیبریم اما ب خاطره تنبلی تخمدانم میترسم چون خیلی شدیدهاوایل انقدر دوقلو دوس داشتم اما چون از خانوادم دورم میترسم کمکی ندارم اگه داشتم از خدام بود دوقلو باشه

اونکه اره سنی ندارم ب قول دوستم کل زندگیمون شده بچه از زندگی لذت نمیبریم اما ب خاطره تنبلی تخمدانم م ...

وییییییی حامله شدی توروخدا عکس سونوت بزار من تا حالا سونو ندیدم حتی مال مامانمو😂

بموقش خدا چنتاااااااا خوشگل و نازش بهت میده😍

وییییییی حامله شدی توروخدا عکس سونوت بزار من تا حالا سونو ندیدم حتی مال مامانمو😂 بموقش خدا چنتاااا ...

مرسی عزیزم ان شاالله برات اختصاصی میفرستم 😀 تو برا دعا کن البته یه مدت کلا میخوام بیخیال بشم

مرسی عزیزم ان شاالله برات اختصاصی میفرستم 😀 تو برا دعا کن البته یه مدت کلا میخوام بیخیال بشم

وووی خدا🙊🙊🙊🙊من سونو ندیدم😂

اوهوم

منم یه مدت بیخیال خواسته هام میشم

میگم خدایا هرچی خودت بخای به همون راضیم میدونم بدمو نمیخای اونیو که باید به وقتی نیدی برا دادت شکر برا ندادت هم شکر😂بعدش تو دلم انقد قربون صدقش میرم خدایا عاشقتم فداتشم زندگیمی نفسمی🙈