2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 363 پست
توروخدابرای من دعاکنید الهی دور روزه گرفتنت بگردم😔😔😔😔😔😔

چشم دختر گلم من امروزهم روزه هستم البته یکساله که هرروزروزه گرفتم وخدااین قدرت روبهم داده گه هزاران مرتبه شکر.......چشم وقت افطار دعات میکنم 

انشاالله بحق سوزدل حضرت زینب وخانم فاطمه الزهرا خدابده حاجت ت را....الهی آمین وامیدت ناامید نشه.....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چشم دختر گلم من امروزهم روزه هستم البته یکساله که هرروزروزه گرفتم وخدااین قدرت روبهم داده گه هزاران ...

کساامروز مال من توروخدا ته دلی دعام کن چس خوبی گرفتم ازت

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیدم عزیزم منم شروع میکنم 

انشاالله حاجت روایت اتریسا جون😍

خدا هیچ کدوم از بنده‌هاش تنها نمیزاره

بچه ها پیشنهاد میکنم شماهم شروع کنین

من برا حاحت دومم همون جز اول قران خوندم حاجت روا شدم

انشاالله حاجت روایت اتریسا جون😍 خدا هیچ کدوم از بنده‌هاش تنها نمیزاره بچه ها پیشنهاد میکنم شماهم ...

عزیزم شما از ختم قرآن حاجت گرفتین یا همین حدیث کسا ک داریم میخونیم؟چون گفتین جز اول

لطفا راهنمایی کنین🌹

کساامروز مال من توروخدا ته دلی دعام کن چس خوبی گرفتم ازت

خدابحق این صدای اذون بده حاجت ت را....الهی آمین 

انشاالله خداامیدت روناامید نکنه ....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم من کدوم تاپیک اعلام کردم که تواین ختم هستم؟؟؟اگه ممکنه لینکشوبهم‌ بده

عه ببخشید عزیزم اشتباه تگ کردم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز پنجم  چله حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت مریم   ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

@شفاعتی  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
میشع منم شرکت کنم تواین ختم

سلام عزیزم خوبی میخواستم ببینم دعا رو میخونی فراموش نکردی