2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 363 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط ۵نفر اخر ندارم لطف کن اسم اونارم بگو

صفحه سه دوباره گذاشتم 

ادامه لیست 

۳۶-تارا .تاراتون ⬅️۱۲٫۱۵

۳۷-المیرا y-elmira⬅️12٫۱۶

۳۸-زهرا .من هستم. ⬅️۱۲٫۱۷

۳۹-طلا.طلااااااااا. ⬅️۱۲٫۱۸

۴۰-مریم khanoomgool⬅️۱۲٫۱۹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
ببخشید پست متفرقه میزارم بچه ها نگا تاپیک اخرم کنین خودم دومین باریه که جواب میگیرم البته بگم روی ...

دیدم عزیزم منم شروع میکنم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
صفحه سه دوباره گذاشتم  ادامه لیست  ۳۶-تارا .تاراتون ⬅️۱۲٫۱۵ ۳۷-المیرا y-elm ...

مرسی عزیزم

برای رسیدن به حاجت قلبیم یه صلوات میفرستین. قلبهای شما پاکه، خدا دعای شما رو بی جواب نمیذاره.
سلام خوندم،ان شاالله به حق حضرت زهراحاجت روابشن🌷 چشم،ان شاالله خدا یه نی نی سالم و صالح بده بهتون❤ ...

مرسی عزیزه دلم خدا هم یه نظر ب من کنه 

انشالله دوست عزیزم حاجت روابشی قربونت برم💝💝واستون خوندم امیداورم ب حاجات دلتون برسی.....التماس دعا ...

مرسی عزیزم

پس فردا میرم برا آزمایش دعا کنید با خبرای خوبی بیام 

ای جاااااااااانم😍😍😍😍😍😍😍انشالله بیای باخبرای خوب واست ی حدیث کسانذرمیکنم😍😍😍😍

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
ای جاااااااااانم😍😍😍😍😍😍😍انشالله بیای باخبرای خوب واست ی حدیث کسانذرمیکنم😍😍😍😍

مرسی عزیزم قربونت 😘😘

بچه‌ها تگتون میکنم اعلام کنید میخونید  @divinegirl79     @نیلوفرانه1374   ...

خوندم عزیزم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید