2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 363 پست
بسم الله الرحمن الرحیم  امروز روز اول چله  حدیث کسا  خوانده میشود ب نیت غزل ان شالل ...

سلام الان دومیشم خوندم

من چون تاحالانخوندم حقیقت فایل صوتیشو میزارم زمزمه میکنم. مشکلی ک نداره؟ 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام الان دومیشم خوندم من چون تاحالانخوندم حقیقت فایل صوتیشو میزارم زمزمه میکنم. مشکلی ک نداره؟& ...

فک نکنم اگه باهاش بخونی مشکلی داشته باشه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز دوم  چله  حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت ارام  ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

@ارووومم  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
بسم الله الرحمن الرحیم  روز دوم  چله  حدیث کسا  خوانده میشود ب نیت ارام  ...

ممنون گلم.ان شاالله تمام دوستانی هم که به نیت بنده حدیث کسا رو می خونن حاجت روا باشن و بهترینها براشون اتفاق بیفته. امین

سلام عزیزم من دیروز امروز ب نیت دوستان خوندم.....کاش وقتی میخونیم بگم ک تاپیک بروزبشه واگ کسی ازبچه هایادش رفت حداقل بروز ببینه بخون اینجوری بهترنیس؟؟؟

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

الهی همه دوستان عزیز تو این چهل روز به بهترین نحو حاجت روا بشن🌺🌿

لطفا واسه شفای داداشم دعا کنید 

دیروز خوندم امروزم الان میخوام شروع کنم 

التماس دعا🙏🌺

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
سلام عزیزم من دیروز امروز ب نیت دوستان خوندم.....کاش وقتی میخونیم بگم ک تاپیک بروزبشه واگ کسی ازبچه ...

دیگه همه باید تاپیک و سیو داشته باشن بیان یه سر بزنن

دیگه همه باید تاپیک و سیو داشته باشن بیان یه سر بزنن

ممنونم آتریساجانم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....