2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 363 پست
امروز به نیت اکرم @آتریسا   خونده شد انشالله حاجت روا شین  الهی توهمین ماه مادر بشین❤️ ...

مرسی عزیزم

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
عزیزم خیالت راحت من همیشه میخونم ولی امکان اینک هر روز اعلام کنم ندارن هر وقت تونستم میگم😊

قبول باشه همینکه بدونم همه میخونن کافیه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

صفحه سه دوباره گذاشتم  ادامه لیست  ۳۶-تارا .تاراتون ⬅️۱۲٫۱۵ ۳۷-المیرا y-elm ...

عزیزم من کدوم تاپیک اعلام کردم که تواین ختم هستم؟؟؟اگه ممکنه لینکشوبهم‌ بده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
عزیزم من کدوم تاپیک اعلام کردم که تواین ختم هستم؟؟؟اگه ممکنه لینکشوبهم‌ بده

همین تاپیک

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز چهارم چله حدیث کسا 

خوانده میشود ب نیت مهدیه  ان شالله که به حاجت و نیت قلبی خودش برسه الهی آمین 🙏🌹🙏

مهدیه جان ان شالله مشکلت ب زودی حل شه 

@گیسوکمندزیبا  

بسم الله الرحمن الرحیم  روز چهارم چله حدیث کسا  خوانده میشود ب نیت مهدیه  ان ...

ممنونتم عزیزدلم😔😔😔😔😔بچه هاااا توروخدا ازتون خاهههههی میکنم از ته دل بخونید برام مشکلم خیلیییییییی بزرگ......توروخدا دعام کنید😔😔😔😔😔😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
ممنونتم عزیزدلم😔😔😔😔😔بچه هاااا توروخدا ازتون خاهههههی میکنم از ته دل بخونید برام مشکلم خیلیییییی ...

ان شالله که حل میشه ب زودی

بچه ها تگتون کردم اعلام کنید میخونید  @pmpmpmpmpm     @ss511     @a ...

عزیزم شما خیال تون راحت من حدیث کسا روقبل از افطار بازبون روزه میخونم وبرای همه وهمه دعا میکنم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم شما خیال تون راحت من حدیث کسا روقبل از افطار بازبون روزه میخونم وبرای همه وهمه دعا میکنم 

مرسی عزیزم 😘قبول باشه

بسم الله الرحمن الرحیم  روز چهارم چله حدیث کسا  خوانده میشود ب نیت مهدیه  ان ...

خونده شد انشالله حاجت روا بشن  

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

سلام عزيزم خوانده شد 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

توروخدابرای من دعاکنید الهی دور روزه گرفتنت بگردم😔😔😔😔😔😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....