2777
2789
عنوان

نماز اول وقت

191 بازدید | 11 پست

نماز اول وقت می خونید؟

من دوست دارم نماز اول وقت بخونم چیکار کنم

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

یه مدت بخونی عادت میشه

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنجشنبه شبه خب ببخشیددددددد   

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...

منم سعی میکنم اول وقت بخونم

نماز صبح رو سر وقت خودش نمیتونم

یه مقدار از اول وقتش میگذره

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
من اره اصلا ادم مذهبی نیستم و نماز نمیخوندم ولی از وقتی کلاسای قانون جذب میرم فهمیدم نماز چقد برا بد ...

اره فک کنم تمام امواج ونیروهای مثبت رو جذب 

میکنی.

خوش به سعادتت😍

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
اره فک کنم تمام امواج ونیروهای مثبت رو جذب  میکنی. خوش به سعادتت😍

اره تمام یون و انرژی منفی تو زمان اذان ک زمین در اوج انرژیه با سر ب مهر گذاشتن از بدنت خارج میشه تمام همین امواج موبایل و برقای خونه ک اینقد مضر هستن.مرسی عزیز دلم

ببین تنها راهش فقط عادت کردنهیه مدت تا صدای اذون شنیدی پاشو نماز بخون بعد یه جوری عادت میکنی که اگر نخونی احساس سنگینی میکنی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اره تمام یون و انرژی منفی تو زمان اذان ک زمین در اوج انرژیه با سر ب مهر گذاشتن از بدنت خارج میشه تما ...

اهان یعنی پس کار خدا بی حکمت نیست

وحتی برا سلامتی ضروری

سلامتی و پالایش روح وجسم هر دو

قربونت حکیم بودن خدا بشم

از قانون جذب خوشم اومد

وطرفدارش شدم

مرسی از توضیحت

اهان یعنی پس کار خدا بی حکمت نیست وحتی برا سلامتی ضروری سلامتی و پالایش روح وجسم هر دو قربونت حکی ...

بله عزیزم هرچیزی ک اون زمان حضرت محمد بهشون وحی شده الان دارن علمیشو ب دست میارن ما سالها پدر مادرامون نماز میخوندن بدون اینک بفهمن چرا دارن میخونن واسه همین اکثرا جوونا فرارین و قبول ندارندنماز و دین رو. من خودم میگفتم نماز چیه بابا خم دولا شی ک چی بشه اخه؟؟!!اما وقتی علمیشو فهمیدم عاشقش شدم.سر وقت میخونم چون هرچی از اذان دور بشه انرژی کمتر میشه💚

بله عزیزم هرچیزی ک اون زمان حضرت محمد بهشون وحی شده الان دارن علمیشو ب دست میارن ما سالها پدر مادرام ...

حالا کلا جدا از این حرفام

خدا طلبیدت خواستت که هدایت ویژه کردت

و الا خیلی ها مثلا علم ومطالعه دارن ولی خدا رو بنده نیستن،چشم قلب شون کوره وبی بصیرت زندگی میکنن وبعضا بدون توبه ودست خالی از این دنیا

کوچ میکنن ،الحمدالله خدا این احوال بد رو برا شما

نخواسته چون به ندای عقل ودلت یک جا لبیک گفتی یک قدمی برداشتی به اذن خدا,خدا هم در رحمتش رو به روت باز کرده,الهی عاقبت بخیرتر از اینی که هستی بشی وثابت قدم بمونی تا بهشت ورضوان خدا بعد از این دنیا نوش جان وحلالت باشه.

امین

خداحافظ