2777
2789
عنوان

مذهبیا..

120 بازدید | 15 پست

از روز اول خواستگاریم آبجیم ب شوهرم داشت خلقیاتمو میگفت و گفت نماز شوسر وقت میخونه همیشه همزمان با اذون صبح باگوشیش بیدارمیشیم ... تا یه ماه بعد عقد شوهرم خودشو نماز خون نشون میداد بعدش ترک کرد... گاهی اوقات بس بهش میگفتم هر دو هفته یکبار میخوند... الانکه فهمیدم مذهبی نیست ک هیچ کلی چیزای خراب تو گوشیش بود من بهش نگفتم تنها کاری که میکردم ب بهونه شارژ کردن گوشیش و گذاشتن حالت پرواز موقع خواب نگاه میکردم ببینم کارش ب خیانت رسیده یا نه. جدیدا گیر میده میگه تو ب گوشیم چیکار داری دیگم دست نزن... یهو از کوره در رفتم گفتم ک راحتتر بتونی واسه خودت چیزای ناجور ببینی؟ اینو شنید جای خوابشو برد تو سالن وگفت تهمت الکی میزنی تا معذرت نخوای نمیام. منم هیچی نگفتم نصف شب از تنهایی ترسیدم رفتم بیدارش کردم الکی گفتم معذرت میخوام اونم برگشت تو اتاق... امروز موقع اذون بیدار شد دعوام کرد ک همش بخاطر نماز خوندنای تو بیدار میشم یا دیگه سحر بلند نمیشی یا میرم تو یه اتاق دیگه میخوابم درم قفل میکنم نتونی بیای. اینم بگم هر سال نزدیک عید بهونه الکی میاره قهر میکنه تا آخر تابستون... دیگه شک کردم تو اون مدت با کسی در ارتباطه یا ن؟ یعنی واقعا این بهونه ها سر نماز خوندنمه اگه صبح بیدار نشم مشکل حل میشه آیا؟! خیلی دلم میخواد جامو جداکنم ک منت  نذاره ولی بخاطر ترس زیاد و تشنج واسم خطرناکه حتی گفتم تو این مدت منو بذار خونه مامانم قبول نکرد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما چرا انقده ضعیف و وابسته ای  همچین مردی رو بذاری دم در هم نمیبرن روی خودت کار کن

فکر میکنم بهونه هاش الکیه فقط میخواد چند ماه ازم دور بمونه. واقعا دم درم بذارن نمیبرنش😂

نماز اون رو کارنداشته باشید خوند خوند نخوندم خودش باید جواب بده.

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

وای خدایه من 😑

منم از این روز میترسم که همسرم نماز نخونه 

هنو ازدواج نکردم ولی قبل ازدواج باید خیلی احتیاط کرد که با این افراد ازدواج نکنم

رفیق زندگی خیلی رو ادم تاثیر میزاره خیلی 

عموم نماز میخونه ولی زن عموم نمیخونه ،عموم خیلی قبلنا به طرز رفتار و حرف زدن و نماز خوندنش احتیاط میکرد ولی الان....😞نگم براتون خودم در تعجبم 

خدا بهتون صبر و پایداری محکم و مستدامی بده که هیچ وقت از نماز خوندن دست برندارید 

وبه همسرتون نور راهنمایی در قلبش قرار بده که هرچه زودتر بازگرده الهی آمین 🤲

نماز اون رو کارنداشته باشید خوند خوند نخوندم خودش باید جواب بده.

واقعا کسایی که نماز میخونن با کسایی که نماز نمیخونن خیلی فرق دارن خیلی من ابنو براساس تجربم دیدم 

دقت کردن در انتخاب شریک زندگی یکی از اصلی ترین کاری که حتی از شغل هم واجب تره به نظرم

وای خدایه من 😑 منم از این روز میترسم که همسرم نماز نخونه  هنو ازدواج نکردم ولی قبل ازدواج با ...

الان میترسم با این دوری کردن از معنویات رو بچمم تاثیر داشته باشه خوب شد هنوز ازدواج نکردین و تجربه کسب میکنین

الان میترسم با این دوری کردن از معنویات رو بچمم تاثیر داشته باشه خوب شد هنوز ازدواج نکردین و تجربه ک ...

خدا بهم رحم کرد خدایا شکرت 

ان شاءالله شمام روزی به ارزوتون میرسید